Vogelwerkgroep Midden-Delfland en Agrarische Natuurvereniging Vockestaert organiseren weer excursies. (Foto: Heleen Verduijn)
Vogelwerkgroep Midden-Delfland en Agrarische Natuurvereniging Vockestaert organiseren weer excursies. (Foto: Heleen Verduijn)

Vogelexcursies in Midden-Delfland

Algemeen

MIDDEN DELFLAND - Kijkt u ook graag vogels en zou u eens met een gids op stap gaan in de eigen omgeving? Vogelwerkgroep Midden-Delfland en Agrarische Natuurvereniging Vockestaert organiseren ook dit jaar weer een beperkt aantal excursies in Midden-Delfland!

Ga mee en kijk hoeveel moois er in Midden-Delfland te zien is! Op zondag 24 maart begint de excursie in het Kraaiennest in alle vroegte van 08.00 uur tot 10.00 uur als de vogels het meest actief zijn. Deze locatie is in 2020 heringericht en dat heeft veel bijzondere vogels aangetrokken. Op zondag 14 april, zondag 19 mei en zondag 16 juni is er op deze locatie van 07.00 uur tot 09.00 uur wederom een excursie. Tussendoor is er op zondag 12 mei van 07.00 uur tot 09.00 uur nog een excursie op locatie Duifpolder/Commandeurspolder. Ontdek dit vogel-pareltje op verschillende momenten in het seizoen en hoor van de experts van de Vogelwerkgroep wat we doen om nog meer vogels in ons mooie gebied te krijgen.

Opgeven
Opgeven kan tot de woensdag voor de excursiedatum via floor@vockestaert.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met details over de startlocatie. De excursies zijn los te boeken en zijn kosteloos! Meer informatie kunt u vinden op www.vockestaert.nl of www.facebook.com/vogelsmiddendelfland.