Op zaterdag 16 december kunt u bij Brasserie Delfland in Schipluiden genieten van heerlijke wildgerechten.
Op zaterdag 16 december kunt u bij Brasserie Delfland in Schipluiden genieten van heerlijke wildgerechten.

Wild avond bij Brasserie Delfland!

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Wanneer de herfst aanbreekt betekent dat automatisch dat ook het wildseizoen weer van start gaat. Bent u een liefhebber van wild? Kom dan op zaterdag 16 december om 18.00 uur naar Brasserie Delfland en laat uw smaakpapillen even verwennen!

Bij Brasserie Delfland in Schipluiden kunt u in een informele en gezellige sfeer heerlijk genieten van een betaalbare lunch, borrel of diner. Iedereen is welkom en vrijwel alles is mogelijk. De brigade van Brasserie Delfland heeft deze zaterdag 16 december een mooi wildmenu voorbereid en de medewerkers zullen deze avond klaar staan om de wildgerechten uit te serveren. Geniet en laat u verwennen met culinaire hoogstandjes, bereid met de beste seizoensgebonden ingrediënten! Voor slechts 45 euro kunt u vanaf 18.30 uur genieten van een heerlijk 5-gangen diner, welke een smaakvolle combinatie van wildgerechten biedt. 

Vijf-gangen
Het diner zal beginnen met een romige wildsoep van de haas met blauwe kaas crostini. Vervolgens kunt u genieten van heerlijke herten carpaccio met gebakken bospaddenstoelen, spekjes en rode port siroop. Na dit heerlijke begin krijgt u hierna de heerlijke wildzwijn ragout met eekhoorntjesbrood voorgeschoteld, waarna u ook nog kunt genieten van heerlijke ree biefstuk met hete bliksem en grove mosterd/cognac roomsaus. Om de avond op een lekkere manier af te sluiten volgt als laatste nog het grand dessert!  

Reserveren
Reserveren voor dit heerlijke 5-gangen diner is mogelijk door voor optie 3 te kiezen via 015-3807911. Ook kun je online reserveren via www.delflandgolf.nl/brasserie. Brasserie Delfland bevindt zich op golfbaan Delfland. Er is ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur.