Chef Paul bereidt de lekkerste gerechten voor thuis
Chef Paul bereidt de lekkerste gerechten voor thuis Foto:

Heerlijke afhaalmaaltijden bij Brasserie Delfland

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Brasserie Delfland verwelkomt normaliter dagelijks honderden enthousiaste golfers, wandelaars, fietsers en andere gasten. Dat is momenteel niet mogelijk, maar toch kun je nog steeds genieten van heerlijke gerechten.

“Na de eerste verscherping van de maatregelen eind september moest de brasserie een tijdje volledig sluiten, omdat wij op een commercieel sportcomplex zitten”, vertelt Vincent Kok van Golfbaan Delfland. “Gelukkig zijn wij inmiddels weer geopend en bieden we voor onze gasten verschillende broodjes, snacks en dranken voor op de golfbaan.”

Afhaalmaaltijden
Daarnaast is Brasserie Delfland ook begonnen met het verkopen van heerlijke afhaalmaaltijden. “Momenteel hebben wij een kaart met daarop een aantal gerechten, waaronder huisgemaakte sucade met rode kool en truffel/aardappelpuree, kippendijenstoof met shiitake en rijst met cashewnoten en rozijnen, bouillabaisse met stokbrood en aioli en overheerlijke kipsaté.” Ook is het mogelijk een borrelplank met een aantal heerlijke kazen, vleeswaren, peppadews, olijven en brood af te halen. “Borrelen is iets wat veel golfers graag doen en wij willen ze daarin graag voorzien. De borrelplank kunnen golfers na hun ronde mee naar huis nemen. Maar ook andere mensen uit de regio zijn uiteraard welkom om een lekker gerecht of borrelplank op te halen!”

Acties
Het plan van Brasserie Delfland is om de komende maanden nog meer acties te ondernemen. “Zo willen wij wisselende winterse gerechten en speciale menu’s voor de feestdagen gaan aanbieden.” De Brasserie is gemakkelijk bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid. Bestellen kan aan de bar, Abtsrechtseweg 1 in Schipluiden, of telefonisch via 015-3807911. Zie www.delflandgolf.nl voor meer informatie.