Bij Brasserie Delfland kunt u heerlijk genieten van een betaalbare lunch, borrel of diner
Bij Brasserie Delfland kunt u heerlijk genieten van een betaalbare lunch, borrel of diner

Brasserie Delfland: waar iedereen elke dag welkom is!

Algemeen

Bij Brasserie Delfland kunt u in een informele en gezellige sfeer heerlijk genieten van een betaalbare lunch, borrel of diner. Iedereen is welkom en vrijwel alles is mogelijk. Zo kunt u er terecht voor bijvoorbeeld een diner met uw gezin, maar ook voor een vergadering of een zakelijke lunch met een groep collega´s. Elke dag staat er een ervaren en enthousiast team voor u klaar.

De menukaart is verrassend compleet voor lunch of diner. Wat dacht u van een een heerlijk stukje vlees van de Big Green Egg of een tournedos van de hotstone?

Daarnaast staan natuurlijk ook de echte klassiekers op het menu zoals een kipsaté of een schnitzel. Liever vegetarisch? Ook daar is rekening mee gehouden. 

Bij brasserie Delfland krijgt u royale porties tegen betaalbare prijzen. 

Brasserie Delfland bevindt zich op golfbaan Delfland. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook fietsend of wandelend zijn zij goed te bereiken.

Wilt u zelf ook eens een balletje slaan? Dit kan, de oefenfaciliteiten zijn namelijk gratis en toegankelijk voor iedereen. Golfbenodigdheden zijn uiteraard te huur.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk meer informatie op:
www.delflandgolf.nl/brasserie

Reserveer via 015-2002419.

Afbeelding