Kom kennis maken tijdens de Open Dag bij Golfbaan Delfland
Kom kennis maken tijdens de Open Dag bij Golfbaan Delfland

Open Dag Golfbaan Delfland

sport

Op zaterdag 21 april organiseert Golfbaan Delfland in Schipluiden een gratis te bezoeken Open Dag. Tussen 13 - 16 uur bent u van harte welkom om kennis te komen maken met de gezelligste golfbaan van Zuid-Holland, aan de rand van Delft.

Iedereen die kennis wil maken met de mooie golfsport, maar ook golfers die Golfbaan Delfland willen leren kennen zijn van harte welkom! Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud, beginnend of gevorderd. Golfprofessionals geven diverse gratis kennismakingslessen. Er zijn leuke acties, rondleidingen en natuurlijk mag u zelf ook een club vasthouden en een balletje slaan. Sportieve kleding en schoeisel wordt aanbevolen. Ook niet-golfers zijn van harte welkom in bijvoorbeeld onze sfeervolle Brasserie met zonnig terras of om zomaar een kijkje te komen nemen op ons complex. Kom gezellig langs en neem andere geïnteresseerden mee! Aanmelden kan via: www.delflandgolf.nl/opendag.

Openbare Wedstrijden
Wedstrijden op Golfbaan Delfland zijn voor iedere golfer, van iedere leeftijd en van ieder niveau. Bekijk onze wedstrijdkalender op: www.delflandgolf.nl/wedstrijdkalender en doe een keer gezellig mee.

Netwerken
De golfsport leent zich uitstekend om in een groene, sportieve omgeving zaken te doen. Nodig uw relaties of medewerkers uit en ga samen de uitdaging aan. Op Golfbaan Delfland worden regelmatig bedrijfsevenementen en clinics georganiseerd. Bij Golfbaan Delfland (36-holes) kunt u spelen zonder lidmaatschap (Pay and Play). De baan kenmerkt zich door prachtige natuur, schitterende waterpartijen en adembenemende vergezichten. Ontspannen ontsnappen aan de alledaagse drukte aan de rand van Delft. De gratis oefenfaciliteiten zijn zeker een bezoekje waard.