Mart Jan Groenendijk en het team (Foto: Koos Bommelé)
Mart Jan Groenendijk en het team (Foto: Koos Bommelé)

Vernieuwde golfshop geopend op Golfbaan Delfland

Algemeen

SCHIPLUIDEN - De golfshop op Golfbaan Delfland is compleet vernieuwd. Golfshop-eigenaar Ramon Schilperoord: “Ons doel was een snoepwinkel creëren voor iedere golfliefhebber. Aan de positieve reacties te zien is dat goed gelukt.”

Golfshop Delfland wordt sinds april vorig jaar geëxploiteerd door RSGolf. “Door de samenwerking met deze specialist op het gebied van golfwinkels kunnen wij als Golfbaan Delfland een uitgebreider assortiment en een nog betere service en gastbeleving bieden aan onze bezoekers”, aldus Mart Jan Groenendijk, directeur van Golfbaan Delfland. “Deze stap past goed bij de ontwikkeling die wij momenteel doormaken met onze golfbaan. Het gehele gebouw wordt vernieuwd voor een eigentijdse uitstraling. Dat trekken we door naar de driving range, die voorzien is van een prachtige wandvisual en een Big Green Egg als target. Ook de brasserie krijgt van buiten een nieuwe look.”

Frisse stijl
RSGolf heeft bij Delfland de stijl doorgetrokken van de winkel die ze al langer hebben bij Golfcenter Seve Rotterdam. Op het plafond en de vloer na is niets hetzelfde gebleven in de golfshop, vertelt Ramon. “MVRO heeft voor ons een sterk ontwerp gemaakt, waarbij de winkel een stuk lichter is geworden en een strakkere uitstraling heeft gekregen. Dat zorgt er niet alleen voor dat de winkel veel ruimer aanvoelt, maar ook dat wij onze producten nu beter kunnen presenteren. Je waant je er in de golfwereld; op de televisies is de golfsport ook live te volgen.”

Golfshop voor iedereen
Of je nu een ervaren golfer bent of een beginner, iedereen is welkom in de RSGolfshop voor advies bij productkeuze. Het team is sinds de overname flink uitgebreid om één-op-één aandacht en extra’s te kunnen bieden. “RSGolf heeft nu een team van in totaal 19 mensen voor beide winkels. Hierdoor kunnen wij klanten nu meer bieden op het gebied van service en belevenis.” Dat is ook wat de golfshop in Delfland onderscheidt van andere zaken in de regio, stelt Ramon. “Golfattributen kun je overal kopen, maar wij zorgen voor een compleet andere ervaring. Wij hebben dezelfde passie voor de golfsport en kunnen met onze expertise iedereen naar wens helpen. Ons team kent de sport, is ermee verbonden en wil die passie maar wat graag delen met klanten.”

Onderscheidend
Wat RSGolfshop Delfland verder onderscheidt is de fittingruimte. “Bij ons sla je geen ballen in een doek, maar direct de driving range op.” RSGolf voert ook alle exclusieve merken. “Denk aan G/Fore, Peter Millar en de elite collectie van Nike die zeer selectief wordt aangeboden in de Benelux.” Daarnaast kan RSGolf nu nog meer service bieden dan voorheen. “We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in logoproducten. Denk daarbij aan logoballen en andere logoproducten voor op zakelijke evenementen.” RSGolf organiseert veel verschillende events in binnen- en buitenland. Deze events zijn veelal golfgerelateerd, zoals een golfreis of golfclinic, maar bieden indien gewenst ook net iets extra’s. Denk hierbij aan een gezellige borrel of een bezoek aan de Grand Prix op Zandvoort. “Wij weten ook als geen ander dat de golfbaan dé plek is om relaties op te bouwen. Wij kunnen voor u daarom het perfecte corporate event samenstellen.” Meer weten? Kijk op www.delflandgolf.nl, www.rsgolf.nl en www.rsgolfshop.nl.

Mart Jan Groenendijk (r) overhandigt de 'sleutel' aan Ramon Schilperoord (l) (Foto: Koos Bommelé)