Het Delftse Hudito heeft de overeenkomst met Technisch Manager Jeroen Adamse met drie jaar verlengd.
Het Delftse Hudito heeft de overeenkomst met Technisch Manager Jeroen Adamse met drie jaar verlengd.

Hudito gaat door met Jeroen Adamse

Algemeen

DELFT - Het Delftse Hudito heeft de overeenkomst met Technisch Manager Jeroen Adamse met drie jaar verlengt. Beide partijen zijn blij met deze langdurige verlenging van de samenwerking. Tevens is ook zijn overeenkomst als hoofdcoach van de dames met 1 jaar verlengt.

Jeroen Adamse is sinds 1,5 jaar werkzaam bij Hudito en is technisch eindverantwoordelijk voor de hele jeugdafdeling. Zijn aanwezigheid, enthousiasme voor hockey en zijn motivatie om kinderen zich te laten ontwikkelen doen de vereniging meer dan goed. Naast zijn professionele inbreng is Hudito blij en trots met hoe goed hij bij de club past: “Het is geweldig om te zien hoe snel Hudito Jeroen heeft omarmd en andersom. Hij kent alle kinderen en ook veel van de ouders en is altijd enthousiast om zijn passie over te brengen op onze jeugd”, aldus Martijn Looijer, voorzitter van de Jeugd Hockey Commissie.

Verbonden
Ook Adamse zelf is positief over de verlenging van zijn overeenkomst: “De komende jaren wil ik Hudito verder op de kaart zetten als een geweldige sportomgeving voor iedereen uit de buurt. Ik ben blij dat ik nog een aantal jaren aan de club verbonden blijf om dit goed neer te kunnen zetten, naast het persoonlijk begeleiden van spelers met ambitie, de trainers, coaches, vrijwilligers en iedereen die helpt om van Hudito een mooie sportclub te maken.” Sinds dit seizoen heeft Adamse ook de rol van hoofdcoach van Dames 1. Een ambitie van Jeroen en een kans die de club graag pakte. Hockeyplezier en het maximale eruit halen staat ook voor dit team centraal. Dit werd onlangs bewezen door het kampioenschap en dus promotie in de zaalcompetitie! 

De komende jaren wordt er verder gebouwd aan de missie om de mooiste en gezelligste club van Delft en omstreken te zijn!