Jeroen Hoefnagel (foto) kwam eerder dit jaar als hoofdtrainer naar Schipluiden en heeft nu al besloten zijn contract met een jaar te verlengen.
Jeroen Hoefnagel (foto) kwam eerder dit jaar als hoofdtrainer naar Schipluiden en heeft nu al besloten zijn contract met een jaar te verlengen.

Schipluiden langer door met Jeroen Hoefnagel

sport

SCHIPLUIDEN - Jeroen Hoefnagel blijft langer hoofdtrainer bij V.V. Schipluiden. Het bestuur en de trainer hebben besloten om het lopende contract met een jaar te verlengen. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen en heeft het erg naar zijn zin bij de club uit Midden-Delfland.

Jeroen Hoefnagel kwam dit jaar naar Schipluiden als vervanger van Benjamin van der Zwan en heeft het tot nu toe goed naar zijn zin. Het goede gevoel is wederzijds, want spelers en de technische commissie zijn erg positief over de samenwerking tot nu toe. De oefenmeester geeft aan zeer positief te zijn over de club en de organisatie eromheen: “Ik ben erg blij met het vertrouwen. Schipluiden is een geweldige club die volop in ontwikkeling is, met een eigen identiteit en een duidelijke organisatie en structuur. Er is sprake van een ideaal werkklimaat voor een trainer: de technische staf is inhoudelijk sterk, de accommodatie is top en alle enthousiaste vrijwilligers van de club maken het helemaal af!”

Mooi traject
Het eerste elftal staat momenteel op een keurige derde plaats in de derde klasse B. Dit weekend staat de derby tegen Concordia op het programma. De ploeg van Hoefnagel staat slechts vier punten achter op koploper Graaf Willem II VAC, alle reden dus om de ingeslagen weg door te trekken: “We staan nog maar aan het begin van een mooi traject, waarbij we de teamontwikkeling stap voor stap willen verbeteren”, aldus Hoefnagel. 

Missie
Als laatste benadrukt Hoefnagel dat hij blij is met de selectie die hij bij Schipluiden tot zijn beschikking heeft: “We hebben een duidelijke missie en weten precies waar we naar toe willen met deze talentvolle selectie. Ik kan hier werken met een mix van gretige jeugdspelers en belangrijke routiniers en heb als doel om spelers wekelijks beter te maken.”