Vitesse Delft hoopt op eigen veld tegen VFC eindelijk weer eens te gaan winnen. (Foto: Roel van Dorsten)
Vitesse Delft hoopt op eigen veld tegen VFC eindelijk weer eens te gaan winnen. (Foto: Roel van Dorsten)

Vooruitblik: druk programma regioclubs

Algemeen

DELFT - Komend weekend staan er weer genoeg leuke en spannende wedstrijden op het programma in onze regio. Zo neemt Wippolder het op tegen FC Skillz, krijgt Den Hoorn het RKDEO van Wesley Epskamp op bezoek en hoopt Vitesse Delft op eigen veld eindelijk weer eens te gaan winnen.

Voor het Wippolder van trainer Mark Moen staat er een lastige uitwedstrijd tegen FC Skillz op het programma. De kersverse periodekampioen heeft slechts één punt meer en kan een overwinning dus goed gebruiken om dat verschil te vergroten. Twee weken geleden won Wippolder met 2-0 van TAC’90 en dus zal het gevoel uitstekend zijn. Tegenstander FC Skillz verloor daarentegen met 3-1 van Die Haghe en zal juist uit zijn op revanche. De wedstrijd op sportpark Zonneveld begint zaterdag om 14.30 uur. 

Derby
In Den Hoorn staat zaterdag de derby tussen Den Hoorn en RKDEO op het programma. Bij de bezoekers uit Nootdorp liet trainer Wesley Epskamp deze week weten dat hij na dit seizoen zal vertrekken bij RKDEO. De reden hier achter is dat hij op dit moment als trainer niet beschikt over een UEFA A licentie die op het niveau van de 1e klasse vereist is. De Nootdorpers reizen als nummer twee af naar Den Hoorn, met slechts één punt achterstand op koploper Wippolder. Thuisploeg Den Hoorn staat momenteel met 18 punten op de achtste plaats in de eerste klasse C en kan bij een overwinning dus een aardige stap maken. De wedstrijd op sportpark Den Hoorn begint zaterdag om 15.30 uur. 

Vitesse Delft
Vitesse Delft zit momenteel niet in de sterkste fase van dit seizoen. De ploeg van trainer Ronald Hes wist al vijf wedstrijden op rij niet te winnen en staat daarom met 16 punten op de zevende plaats in de tweede klasse D. Vorige week verloren de Delftenaren in Poeldijk met 4-2 van Verburch en dan komt dit weekend ook nog eens VFC op bezoek in Delft. De ploeg uit Vlaardingen staat op de tweede plaats en heeft zes punten minder dan koploper CION. Lukt het Vitesse Delft om eindelijk weer eens drie punten te pakken? De wedstrijd op sportpark Tanthof Zuid begint zaterdag om 14.30 uur.

Overige wedstrijden zaterdag 24 februari:

TAC’90 - Nootdorp 14.30 uur
DHC - Monster 15.30 uur
Oliveo - Hillegersberg 15.00 uur
Graaf Willem II VAC - Concordia 14.30 uur
Full Speed - Wilhelmus 15.00 uur
HMSH - Ariston’80 15.00 uur
Blauw Zwart - Schipluiden 14.30 uur
DWO - DSVP 14.30 uur
Deltasport - DHL 14.30 uur
MSV’71 - SEP 14.30 uur
Buytenpark - Delft 14.30 uur
Football Factory - DVC 14.30 uur