Ada Herbschleb (links) van Nevel Nemas en Hendrik Jan van Withlof verwelkomen u graag op 4 februari!
Ada Herbschleb (links) van Nevel Nemas en Hendrik Jan van Withlof verwelkomen u graag op 4 februari!

Gluren bij de Buren in Delft

Algemeen

DELFT - Op zondag 4 februari is het weer tijd voor een nieuwe editie van Gluren bij de Buren in Delft! Tijdens deze wintereditie van het huiskamerfestival maakt de organisatie zich weer hard voor lokale amateurkunst en talentontwikkeling.

Gluren bij de Buren 2024 vindt in de provincie Zuid-Holland onder andere plaats in Den Haag, Leiden, Zoetermeer en natuurlijk Delft! Na twee sobere jaren is het in 23 gemeenten eindelijk weer tijd voor een nieuwe editie, waaronder dus deze zesde editie in Delft! Het huiskamerfestival maakt zich niet alleen hard voor de lokale amateurkunst en talentontwikkeling, maar ook voor gezelligheid in de buurt en lage drempels voor ontmoeting. Deelnemende acts geven drie keer een kort optreden in een huiskamer en delen hiermee hun passie voor podiumkunst. De grootte van de huiskamer maakt niet uit, voor elk formaat vloerkleed is een passende act te vinden. Deze huiskamers veranderen op 4 februari in intieme podia waar buurtgenoten welkom zijn voor een verwarmde aangelegenheid. Je kunt de optredens bijwonen zonder reservering en op basis van een vrijwillige bijdrage. Wilt u meer weten over Gluren bij de Buren? Kijk dan op www.glurenbijdeburen.nl

Nevel Nemas
Ook Nevel Nemas aan de Tuindersvaart 62a in de Harnaschpolder doet mee aan dit evenement! Deze woonvereniging is ontstaan uit een initiatief van de gemeente Delft en beschikt over 34 huurappartementen. De woongroep voor 50+ opent op zondag 4 februari de deuren om 12.30 uur. De theatergroep Withlof geeft hier om 12.45 uur, 14.15 uur en 15.15 uur drie voorstellingen van improvisatie theater. Kom gezellig langs bij deze woongroep en zorg dat je tien minuten voor aanvang aanwezig bent. 

Voor meer informatie over woonvereniging Nevel Nemas kunt u terecht op de website www.nevel-nemas.nl