<p>In Delftse tuinen genieten van muziek (Foto: PR/Maarten J. Eykman&nbsp;</p>

In Delftse tuinen genieten van muziek (Foto: PR/Maarten J. Eykman 

(Foto: )

Inschrijving Gluren bij de Buren Delft sluit binnenkort

DELFT - Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival dat dit jaar in Delft als tuineditie zal plaatsvinden. Acts en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven.

De deadline staat op 1 augustus en iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium in het groen. Acts uit de omgeving en tuinen verspreid door heel Delft

De organisatie van Gluren bij de Buren hoopt zoveel mogelijk acts uit de buurt een plek te geven in allerlei verschillende tuinen. Elke soort tuin is in potentie een podium: van stadstuin tot gezamenlijke binnentuin, van voortuin tot plaatsje. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door Delft, en dat vullen we graag aan, zodat in elke buurt in meerdere tuinen gegluurd kan worden. Enthousiaste acts en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via www.glurenbijdeburen.nl/informatie/aanmelden. Gluren bij de Buren is niet alleen op zoek naar tuinen en acts, maar ook naar lokale samenwerkingen. Bij interesse kan men contact opnemen via delft@glurenbijdeburen.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1