Singer-songwriter Teddy Macrander
Singer-songwriter Teddy Macrander

Delft op Zondag Mini Concerten weer van start

Algemeen

De Delft op Zondag Mini Concerten zijn terug van weggeweest. Dit keer op een nieuwe locatie, in het Van der Valk Hotel Delft A4. Ook nu zijn de concerten weer gratis te bezoeken. Laat je verrassen door afwisselende artiesten!

Het eerste Delft op Zondag Mini Concert vindt plaats op zondag 19 november van 15.30 uur tot 17.00 uur. De host van de middag is Charles van Harling, die de Mini Concerten tevens organiseert, en de muziek wordt deze eerste editie verzorgd door Teddy Macrander. Charles vindt het fantastisch om een podium te creëren voor lokale, beginnende en upcoming performers, maar toch kunnen we ook wat grote namen verwachten. “Hen wordt de mogelijkheid geboden om in onze setting een soort try-out te doen van een nieuwe show.”

Teddy Macrander
Met haar heldere stem en indie-folksongs is singer-songwriter Teddy Macrander een opvallende naam in Den Haag. Ze stond onder meer in de finale van talentenjacht Art Rocks in Paradiso, speelde op het Life I Live festival, behaalde de derde plek tijdens de finale van de Nobel Awards in Gebr. De Nobel en was te gast bij René van Kooten en Brigitte Heitzer in de Lourdeskerk Den Haag. Ze vindt het moeilijk om haar gevoel in woorden uit te drukken. In de muziek lukt dat veel beter. Ze schrijft haar muziek en teksten zelf en wordt geïnspireerd door artiesten als Lizzy McAlpine, Astrid S., Olivia Rodrigo, Alec Banjamin, Tori Kelly en Gracie Abrams.

Gratis toegang
De Mini Concerten zijn gratis te bezoeken. Houd Delft op Zondag in de gaten voor meer informatie over de volgende Mini Concerten. Van der Valk Delft A4 vind je aan de Peuldreef 3 in Den Hoorn.
Tot zondag!