Weer volop muziek in muziekhotel tijdens Delft op Zondag-miniconcert

cultuur

DELFT – Het Hampshire Hotel Delft Centre is zondag 1 mei weer het toneel voor de Delft op Zondag-miniconcerten. Wederom zullen drie totaal verschillende bands en artiesten laten zien en horen wat ze in huis hebben.

De muzikale middag begint om 13.00 uur, als de Amerikaanse singer-songwriter Kyle Woolard een optreden gaat verzorgen. Even later, om 14.30 uur, komt Mik Adrian. Hij brengt harmonieuze en catchy pop-muziek. De Delft op Zondag-miniconcerten worden vanaf 16.00 uur afgesloten met reggea-muziek van A.K.A. Faya-Milla. En zoals altijd is de entree weer helemaal gratis.

Dat het concept van de Delft op Zondag-miniconcerten aanslaat bij publiek èn artiesten, bleek wel tijdens de vorige editie, op de eerste zondag van april. De miniconcerten begon toen met het optreden van The Unpredictables, die heerlijke covers speelden om de zondag op de start. Een jarige in de zaal werd getrakteerd op het swingende nummer 'Tequilla!'. Later die middag verzorgden de mannen van Mala Vita een extra lang concert. Zij trakteerden hun fans en vrienden in een bomvolle zaal op de hits van hun album 'So far zo good'. "Het was weer een swingende middag om nooit te vergeten", blikt organisator Charles van Harling terug.