Afbeelding

Mooi Delft op Zondag-miniconcert, Mala Vita en The Unpredictable Quartet zijn de volgende…

Algemeen

DELFT - Zangeres Shariffa Indiana Kanbier werd onlangs 16 jaar en vierde haar verjaardag met een prachtig optreden tijdens de Delft op Zondag-miniconcerten. Ze werd in het Hampshire Hotel Delft Centre bijgestaan door vrienden en bekenden.

De drie Rotterdamse zangers van Orpheus trakteerden haar tijdens de meest recente editie van de miniconcerten op een R&B-achtige 'happy birthday', voordat ze aan hun eigen optreden begonnen.
Zondag 3 april is de volgende editie van het Delft op Zondag-miniconcert. Dat begint 's middags om 13.30 uur met de band The Unpredictable Quartet. Zij spelen voornamelijk eigen nummers, maar ook covers. De belangrijkste inspiratie halen ze uit de muziek van Lynyrd Skynyrd, Billy Idol, Depeche Mode, The Beatles, John Cale, Captain Hook en Fleetwood Mac.
Om 16.00 uur begint het optreden van Mala Vita, die eerder dit jaar een videoclip opnam in het Hampshire Hotel Delft Centre. "Zij gaan een concert geven om niet te vergeten", kan organisator Charles van Harling alvast verklappen. De toegang is dan zoals altijd gratis.