Afbeelding
Foto: KOOS BOMMELE

Decemberfeestjes in Delft

Algemeen

Zin in een feestje tijdens de donkere dagen? Kom dan op zaterdag 16 december naar Het Konings Huys op de Markt, voor een winterse editie van Royal Beats Delft!

Trek je foute skipak aan, bestel jouw doosje Flugel en feest mee met verschillende dj’s. Om 20.30 uur openen ze de deuren en kan je genieten van de vetste disco hits. Kom je voor 21.00 uur, dan ontvang je een gratis drankje bij entree. Vanaf 22.00 uur barst ook binnen het feest los met DJ Layon Nais, waar het doorgaat tot 01.30 uur. Het wordt een winterse avond met de beste muziek en al je vrienden om je heen! Kom op tijd, want vol is vol! De entree is gratis. 


Ook in het Delfts Brouwhuis is het feest, maar dan op zondag 24 december. Traditiegetrouw viert Delfts Brouwhuis Kerstavond met Meneer Heerens achter de draaitafel. Hij draait vanavond natuurlijk toffe kerstplaten samen met andere leuke platen uit de ‘90 en 00’s.

Het feest begint om 20.00 uur en eindigt om 01.00 uur. 


Ben jij niet zozeer van het dansen, maar meer van de spellen? Dan vier jij op dinsdag 19 december jouw feestje tijden de Kerst Pubquiz!

We gaan weer pubquizen in het Brouwhuis met dé Pubquizmaster van Delft: Chris Piguillet. Deze editie staat natuurlijk in het teken van Kerst. Ook zin in zo’n oergezellige avond? Aarzel dan niet, het aantal plaatsen is beperkt. Meld je snel aan via info@delftsbrouwhuis.nl.. De pubquizavond duurt van 20.00 uur tot 23.00 uur. Kosten zijn 25 euro per team.