De nieuwe website van Mondial van Buuren Verhuizingen (Foto: PR)
De nieuwe website van Mondial van Buuren Verhuizingen (Foto: PR)

Van Buuren: verhuizen met een glimlach

Algemeen

DELFT - Verhuizen. Je kijkt er meestal niet naar uit. Niet voor niets wordt het beschouwd als een van de grootste stressmomenten in het leven. Maar met Mondial van Buuren Verhuizingen wordt verhuizen makkelijker en zeker!

‘Verhuizen met een glimlach’, staat er boven de gloednieuwe website van Mondial van Buuren Verhuizingen die deze week online is gegaan. “Dat is ons doel”, zegt Joshua van Buuren. “Zorgeloos verhuizen met de zekerheid van perfecte service.”

Ervaring en expertise
Van Buuren kan daarbij bouwen op meer dan honderd jaar ervaring en expertise die steeds up to date gehouden wordt: “Wij werken met gediplomeerde verhuizers die geregeld bijgeschoold worden.” Die bijscholing gaat soms ver. Zo heeft Mondial Movers, een samenwerkingsverband van Erkende Verhuizers waar Van Buuren ook bij is aangesloten, samen met het Da Vinci College een speciale zorgverhuisservice ontwikkeld: “Daarmee spelen we nog meer in op de persoonlijke situatie van onze klant”, legt Joshua uit. “Iedere verhuizing, ook die van senioren of mensen met een beperking bijvoorbeeld, kent eigen uitdagingen en wij leiden onze mensen op om daarmee om te gaan.” En er zijn meer specialisaties: “Een verhuizing van een bedrijf heeft bijvoorbeeld weer andere aspecten dan die van een particulier. En daarbinnen verschilt het ook weer enorm. Het is echt iets anders om een laboratorium te verhuizen dan een kantoor.” En ook voor andere speciale klussen, zoals het verhuizen van een archief of kunst, bent u bij Mondial van Buuren Verhuizingen aan het goede adres.

Garantie en verzekering
Een mens is zuinig op zijn of haar spullen. Dus dat mag je van je verhuizer ook verwachten. Dat zit zeker goed bij de professionals van Mondial van Buuren Verhuizingen. Maar een ongelukje is natuurlijk nooit helemaal uit te sluiten. Gelukkig voorziet Van Buuren daar ook in: “Elke verhuizing komt met een garantiecertificaat”, benadrukt Joshua. Dat betekent garantie op de service, maar er hoort ook een verzekering bij: “Een particuliere verhuizing is bijvoorbeeld standaard verzekerd tot en bedrag van 100.000 euro.”

Praktische website 
Op de nieuwe website https://www.vanbuurenbv.nl is alle informatie over het bedrijf te vinden. De geschiedenis, de zekerheden èn de mogelijkheden: Van Buuren verhuist in binnen- en buitenland, voor particulieren en de zakelijke markt, je kunt bij het bedrijf je inboedel tijdelijk opslaan in een beveiligd pand en Mondial van Buuren Verhuizingen voorziet in speciale services zoals de Inpakservice. Handig is ook de Verhuischecklist, waarmee je in één oogopslag ziet waar je allemaal aan moet denken bij een verhuizing, wat er mogelijk is bij en talloze handige tips en tricks. Via de site kun je uiteraard ook eenvoudig een offerte aanvragen.