<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
In de natuur worden alle zintuigen aangesproken en al wandelend voel je meer lichamelijke sensaties dan wanneer je stilzit.
In de natuur worden alle zintuigen aangesproken en al wandelend voel je meer lichamelijke sensaties dan wanneer je stilzit. (Foto: )

Leren mindful te leven bij de Mindful Academy

  advertenties

Mindfulness is een prachtige manier om tot jezelf te komen. In het drukke dagelijkse leven is het belangrijk om te weten hoe je rust inbouwt, stress aanpakt en piekergedachten vermindert. Mindfulness leert je om bewust te worden van je eigen automatische gewoonten en daarmee aan de slag te gaan. Zodra je uit je routine stapt verandert er al een heleboel en kan je betere keuzes maken.

De 8-weekse mindfulnesstraining kan zowel individueel als in een groep gevolgd worden en is wetenschappelijk onderzocht. Het belang voor de gezondheid wordt ook onderschreven door de Zorgverzekeraars, die in de meeste gevallen de training (gedeeltelijk) vergoeden.

Mindful coaching
Als de wens bestaat om individuele vragen te bespreken is een coachingstraject zinvol. Tot 1 november loopt er een aanbieding van drie sessies voor slechts 197,00 euro. Corine Lepoutre is een ervaren coach en trainer en weet snel via mindful vaardigheden inzicht te verschaffen in de problematiek. Je leert met een frisse blik te kijken naar wat er speelt en dat dankzij je eigen probleemoplossend vermogen.

Natuurcoaching
Nieuw is natuurcoaching. In de natuur worden alle zintuigen aangesproken en al wandelend voel je meer lichamelijke sensaties dan wanneer je stilzit. Door te bewegen word je losser en zal wat vast zit in je hoofd ook makkelijker los komen. Door naast elkaar te lopen is er minder oogcontact, er vallen natuurlijke stiltes en moeilijke of pijnlijke onderwerpen laten zich soepeler vertellen. Alles wat aan de oppervlakte komt wordt makkelijker verwerkt. Zo ontstaan nieuwe paden om te bewandelen.

Heb je interesse in een training of coaching? Je kunt vrijblijvend informatie opvragen: www.mindfulacademy.nl of 06-53929599


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>