<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Tijdens de training jeZelf herinneren, maak je een innerlijke reis.
Tijdens de training jeZelf herinneren, maak je een innerlijke reis. (Foto: )

Nieuwe training jeZelf herinneren

  advertenties

De vakantie is weer voorbij. Valt je ook op dat je jezelf, als je weer in de bekende werk- of schoolstructuur komt, anders gaat voelen?

Minder vrij dan op vakantie. Deze training gaat over deze opvallende en terugkerende 'wendingen'. Hoe we onszelf verliezen in de waan van alledag. En over hoe we onsZelf weer kunnen gaan herinneren. In het leven van alledag.

Potentie
In deze training gaan we onderzoeken hoe jouw persoonlijkheid is opgebouwd en hoe jij nu in je leven staat. We bieden je de mogelijkheid om je te gaan herinneren wie je werkelijk bent en wat jouw potentie is. We organiseren de volgende vier thema-avonden: nieuwsgierig naar jeZelf, vertrouwen in jeZelf, toewijding aan jeZelf en herinner jeZelf. Hierbij leer je aangeleerde patronen te herkennen en zo mogelijk te doorbreken, zodat je meer vrij en ontspannen kan leven.

Informatieavond
De training vindt plaats in CNLD3 aan de Nieuwe Langendijk 3 op vrijdag 19 oktober en vrijdag 2, 16 en 30 november van 19.30-22.00 uur. De gratis informatieavond is op vrijdag 14 september om 19.30 uur.

Meer informatie
Over alle trainingen die CentrumNLD3 aanbiedt, staat meer informatie op www.centrumnld3.nl. Daar staan ook de data van de infoavonden: je bent heel welkom om te komen kennis maken!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>