Optreden Kamerkoor Delft Blue in onderzeebootloods Rotterdam (Foto: Daniël Verkijk)
Optreden Kamerkoor Delft Blue in onderzeebootloods Rotterdam (Foto: Daniël Verkijk) Foto: Daniel Verkijk

Open repetitie Kamerkoor Delft Blue

Algemeen

Zingen in een koor is een van de populairste hobby's in Nederland. Wil jij ook graag samen met anderen (m/v) zingen in een ambitieus en enthousiast koor? Kom dan naar de open repetitie van Kamerkoor Delft Blue op donderdag 20 september van 20.00 uur tot 22.15 in de Hofkerk, Cort van der Lindenstraat 1 in Delft.

Op deze avond ontmoet je de leden en dirigent Peter van der Leeuw. Je maakt kennis met enkele muziekstukken en je krijgt zo een voorproefje van het aankomende concert. In verband met de organisatie wordt het op prijs gesteld als je uiterlijk dinsdag 18 september laat weten of je komt, via de Facebookpagina of per e-mail: kamerkoordelftblue@gmail.com. Geef daarbij eventueel je stemsoort, koorervaring en telefoonnummer aan. Meer info tref je aan op www.kamerkoordelftblue.nl en de Facebookpagina van Delft Blue.

Gevarieerde groep
Delft Blue bestaat 27 jaar en heeft een goede lokale reputatie opgebouwd met gewaardeerde uitvoeringen, met tenminste twee keer per jaar een concert. Het kamerkoor, met circa 24 zangers, heeft een gevarieerde leeftijdopbouw, van twintigers en dertigers tot zestigers. Delft Blue zingt een afwisselend repertoire met zowel oude als nieuwe klassieke muziek, meestal a capella. De leden organiseren een jaarlijks repetitieweekend en sociale activiteiten. Donderdagavond is de vaste repetitieavond.

Lid worden?
Bevalt het zingen? Dan is er de mogelijkheid om lid te worden. In alle stemgroepen (bas, tenor, alt, sopraan) is behoefte aan versterking. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je zelfstandig je partij kunt instuderen. Bij een stemtest wordt gekeken of jouw stem past binnen het koor.