Foto:

Onderscheidend door goed werk en vakkennis

  advertenties

4 maart was een bijzondere dag voor Antoinette Waaijerink. Het was de dag dat zij de deuren opende van haar gloednieuwe salon, Art of Beauty by Antoinette. Intussen is de onderneemster bijna een half jaar verder en zaken lopen goed.

"Ik merk dat de klanten enthousiast zijn over de kleinschaligheid van mijn salon", vertelt ze. Ze komen hier echt tot rust. Ook zijn ze enthousiast over de producten, waaronder de nieuwe biologische verzorgingslijn van Artego."

Aanbod
In haar nieuwe salon biedt Antoinette niet alleen alles op het gebied van kapsels aan, zoals kleuren, opsteken en knippen, maar ook diensten als visagie, wimperextensions, kunstnagels en manicurebehandelingen. Vanaf 6 september komt daar een nieuwe behandeling bij: de Lash Lift, waarbij de wimpers zonder extensions een prachtige natuurlijke krul krijgen. Tevens biedt Antoinette de mogelijkheid voor bruiden om op locatie het haar en de make-up te doen.

Aanvulling
De salon is te vinden in het pand van SK Beauty & Lifestyle aan de Peperstraat, waar Antoinette een ruimte huurt. Een prima aanvulling op elkaar, zegt ze. "We onderscheiden ons van elkaar doordat SK zich richt op schoonheidsbehandelingen en pedicure en ik op andere gebieden. We versterken elkaar in wat we doen."

Goed werk
Op welk gebied Art of Beauty zich onderscheidt van concurrenten, kan Antoinette kort zijn. "Ik lever alleen goed werk af. Ik ga lang mee in het vak en heb alle benodigde vakkennis in huis. Het is mijn doel om mensen blij en mooi weer de deur uit te zien gaan."

Meer berichten
 
CustomHtml_1