Wees welkom bij het zonnige restauranté Casa del Sol.
Wees welkom bij het zonnige restauranté Casa del Sol. (Foto: )

'Bij Casa del Sol doen we alles op eigen kracht'

  advertenties

Walter en Anja Tetteroo zijn met hun zonnige restauranté Casa del Sol al jaren een bekend gezicht in het winkelcentrum aan de Dasstraat in Tanthof. "Er is echt vraag naar de Spaans-Portugese keuken."

Walter en Anja vierden in 2017 nog het tienjarig bestaan van hun Spaans-Portugese restauranté aan de Dasstraat. Maar ook daarna heeft het stel zeker niet stilgezeten. Er zijn sinds hun jubileum echter wel wat dingen veranderd.

Altijd werken
Een van de belangrijkste verandering is dat het restauranté sinds 1 januari 2018 vier dagen open is in plaats van vijf, namelijk van woensdag tot en met zaterdag. Dat heeft bepaald niet met de vraag te maken, verzekert Walter. "Als we willen kunnen we altijd wel werken. Maar we realiseerden ons dat we wekelijks tachtig uur draaiden en we vonden dat dat wel een beetje minder mag. Met één dag minder zijn we nog steeds meer dan 65 uur bezig en dat scheelt wel." Overigens is het op zondag, maandag en dinsdag nog wel steeds mogelijk om het restaurant af te huren voor een feestelijk diner. "Vanaf minimaal 25 personen."

Leuk team
Zoals gezegd: aan de aanloop ligt het bepaald niet. Integendeel: Walter en Anja merken dat naast veel Delftenaren ook steeds meer mensen uit de regio de weg naar Casa del Sol weten te vinden. "Ze komen echt speciaal voor onze keuken", legt Walter uit. "Het wordt steeds lastiger om in de Randstad gewoon een goede Paëlla, Zarzuela of Bacalkau te vinden." "Dat ze, eenmaal hier aangekomen, vrij kunnen parkeren vinden ze dan een extra pré", voegt Anja er aan toe.


Eigen kracht
Chefkok Walter heeft een uitstekende naam, binnen èn buiten Delft. "We krijgen goede reviews op onze site", vertelt Anja, die uiteraard trots is op haar man. "Dat heeft natuurlijk met de heerlijke gerechten te maken, maar ook met ons leuke team, dat er voor zorgt dat mensen zich hier helemaal thuis voelen en niets tekort komen. We doen hier alles op eigen kracht: we zijn nergens bij aangesloten, hebben onze eigen cadeaubonnen en staan gewoon voortdurend voor onze gasten klaar."

Wilt u dat eens zelf ervaren? Kom gerust langs bij Casa del Sol in de Dasstraat. "Reserveren is gewenst, en zeker in het weekend aan te raden", besluit Anja.

Meer informatie
Restaurant Casa del Sol, Dasstraat 34, 2623CC Delft. Tel: 015-2614711. Website: www.casa-delsol.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1