<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Er is de komende tijd genoeg te beleven in de Botanische Tuin!
Er is de komende tijd genoeg te beleven in de Botanische Tuin! (Foto: )

De Botanische Tuin bruist van de activiteiten

Er is de komende tijd veel te doen in de Botanische Tuin TU Delft! De zomertentoonstelling Specerijen is elke dag te bezoeken en in september en oktober bieden de tuin een aantal leuke specerijenworkshops aan.

Tijdens de Pasar Botanica, 1 en 2 september, is de tuin weer gehuld in Oosterse sferen. Jong en oud kunnen onder het genot van heerlijk Indisch eten en muziek genieten van de tuin, kleurrijke standjes en nog veel meer.

Tijdens Museumweekend, 8 en 9 september, zijn er 's middags optredens van Politiekapel Haaglanden, De Kleine Harmonie en Big Band Let's Swing. Bovendien zullen op bijzondere plekjes in de tuin vertellers korte verhalen vertellen.

Op zondag 30 september geeft Classic Young Master Elisa Karen Tavenier (1996) een altviool concert. Zij begon op driejarige leeftijd met vioolspelen en heeft jarenlang deel uitgemaakt van de Fancy Fiddlers. In 2017 was zij Laureaat bij Classic Young Masters. Een primeur voor de tuin!

Zaterdag 6 oktober is als vanouds weer een plantentruilbeurs en op vrijdag 26 oktober verandert de tuin weer in een gezellig en griezelig Halloweenfeestje voor de kinderen.

Zondag 28 oktober is het Wetenschapsdag en laat de tuin op een leuke manier zien wat planten en technologie met elkaar te maken hebben. De wetenschapsdag wordt georganiseerd in samenwerking met het Science Centre Delft.

Meer informatie
Zie de website www.tudelft.nl/botanische-tuin voor meer informatie en updates. De Botanische Tuin is het hele jaar door geopend van
maandag t/m zaterdag: 10.00 - 17.00 uur, en van april tot oktober op zondag 12.00 - 17.00


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>