Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

wonen

DELFGAUW- Vijftien jaar lang woonde Ellen Dieperink met haar gezin met veel plezier in deze prachtige vrijstaande 6-kamer woning. Nu de laatste van haar drie kinderen het huis uit gaat, wordt het tijd om nieuwe stappen te nemen en te verhuizen. 

Vrijer wonen
Ellen en haar man woonden al in de wijk Emerald, toen ze vielen voor dit prachtige, drie verdiepingen tellende huis met vier slaapkamers. “We wilden graag in de wijk blijven omdat het er plezierig is, maar we wilden wat vrijer wonen. We kozen voor dit prachtige plekje aan het water. Ook de speelsheid van de inrichting en de ruimte beneden deden ons besluiten om voor dit huis te gaan”.

Als in een vakantiepark
Het bleek de juiste keuze. Zowel binnen als buiten de vier muren is het heel goed toeven aan de Dijkgraafstraat 14, dat aan de rand van de woonwijk ligt en tevens uitzicht biedt op polder, water en rietkragen. Ellen: “Aan de voorkant heb je het gemak van de faciliteiten van de woonwijk en aan de achterkant zit je zo vrij aan het water, dat je je in een soort vakantiepark waant”.

Meedraaien met de zon
“We hebben veel ruimte om het huis, zodat je als het ware met de zon of schaduw kunt meedraaien als je in de tuin zit”, vervolgt ze. “De kinderen hadden er een trampoline en een bootje in het water, het was er heerlijk toeven voor hen. Tevens is er een berging voor de tuinspullen.
Ook op het dakterras kun je genieten van zon en uitzicht. Het is verder heerlijk dichtbij Delft en uitvalswegen zijn vlakbij. Basisvoorzieningen zoals het lokale winkelcentrum, scholen, huisarts en apotheek zijn op loopafstand”.

Vriendelijke buurt
Het centrum van Delft en Pijnacker zijn met fiets, auto en OV goed bereikbaar en het is vijf minuten fietsen naar het groen van de Delftse Hout. Parkeren in de wijk is gratis en op de oprit van de woning is sowieso plek voor twee auto’s. Ook de inpandige garage biedt ruimte.
Het contact met bewoners in de rustige wijk is prima aldus Ellen. “We hebben vriendelijke buren en binnenkort is er bijvoorbeeld weer een straatborrel. Het is een plezierige wijk om te wonen”.

Ruimte
Niet alleen buiten biedt de woning alle vrijheid om te leven. Ook binnen de vier muren is er veel ruimte voor een aangenaam bestaan. Ellen: “Het is een modern, comfortabel en volledig geïsoleerd huis met veel ruimte. De woonkamer is lekker groot, mede doordat er een deel van de garage is bijgetrokken. Door de vele ramen en schuifpui naar de tuin is het een prettige lichte ruimte. De vloerverwarming zorgt er voor een egale warmteverspreiding.
Met name op zolder en in de hoofdslaapkamer is veel bergruimte in de mooie op maat gemaakte inbouwkasten. De slaapkamer op de tweede verdieping heeft een hoog plafond door het lessenaarsdak. De badkamer is vorig jaar vernieuwd en toen is ook de gehele buitenboel geverfd.
Kortom: de nieuwe bewoners komen terecht op een heerlijke plek!”

Dijkgraafstraat 14, Delfgauw
Vraagprijs is: 995.000 k.k.
Woonoppervlak is: 187m2
Van Silfhout & Hogetoorn
Oude Delft 110A
2611 CE Delft
015-2125288
www.vansilfhout.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding