Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door ZO Makelaars

wonen

DELFT- Bijna vijf jaar woonden Andy en Linda met hun twee dochters van nu 8 en 6 jaar met veel plezier in deze prachtige duurzame parkrand woning. Zij zijn de eerste bewoners van het ruime nul-op-de-meter huis. Vanaf het derde jaar van het conservatorium zijn hun dochters intensief piano en harp gaan spelen. “Ze moeten veel oefenen en hoewel niemand er tot nu toe een probleem mee heeft gehad, hebben we het gevoel dat de buren er last van gaan hebben. Daarom hebben wij een andere woning gekocht, zodat ze vrij kunnen oefenen en niemand er last van heeft”. 

De nieuwe woning staat wel dichtbij hun huidige, want de buurt bevalt hen prima. “Deze is gezellig”, aldus Andy. “Er wonen overwegend mensen en kinderen van onze leeftijd, tussen de 30 en 40 jaar met kinderen in de leeftijd van 5 tot 9 jaar. Bijna elk jaar hadden we een barbecue en borrel met de buren”.

Ruim en instap klaar
Andy en Linda vielen in 2017 voor de woning vanwege de ruimte die deze biedt. Andy: “We zochten een huis met meer slaapkamers. Voor onze kinderen, maar ook voor ouders en schoonouders als ze kwamen logeren. Bovendien is dit huis vlakbij school en ons werk in Delft en Rotterdam”.
Het ruime huis biedt vele mogelijkheden. Op de grote zolderverdieping kan met gemak een (hoofd)slaapkamer of hobbykamer worden gemaakt. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, en op de tweede verdieping zijn er twee volledige slaapkamers en een extra ruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. “De kinderen hadden een eigen speelkamer en wij een eigen werkplek. En er zijn drie toiletten in huis. Altijd makkelijk in de ochtend als er veel dames in huis zijn!”, aldus Andy. Hij geeft ook aan dat het huis “instap klaar” is. “Bij wijze van spreken eventueel alleen een ander verfje en je kunt er zo in. Keuken en badkamer zijn uit 2018 en in zeer goede staat bijvoorbeeld”.

Volledige isolatie
Ook qua isolatie zit het goed, zo bewijst het Energielabel A. Overal is triple glas aanwezig en op het dak liggen 42 zonnepanelen, die vorig jaar nog opnieuw zijn geïnstalleerd en gecontroleerd. “Er is geen energierekening, we krijgen elk jaar rond de 500/600 euro terug”, aldus Andy. Op alle drie de verdiepingen ligt vloerverwarming, die ook koelt als de buitentemperatuur boven een bepaald aantal graden is. Er wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp en een Warmte Terug Win systeem. Buiten op het betaald parkeren terrein zijn twee laadpalen aanwezig, en ook vanuit de berging in de achtertuin op het zuidwesten kan een elektrische auto worden opgeladen.

Delftse stoep
Rustig wonen is het ook aan de Van Tijenstraat. Aan de overkant van de autoluwe weg die erlangs loopt ligt het park met zijn prachtige groen. Het geeft een mooi zicht vanuit huis tijdens het eten en vanaf de Delftse stoep met trapje bij de voordeur. “Deze stoep ligt 45 centimeter hoger en is in de oude stijl van Delftse woningen”, aldus Andy. Het zorgt voor een bijzonder stukje design van een bijzonder prettige woning.

Van Tijenstraat 30, Delft
Vraagprijs is: 850.000 k.k.
Woonoppervlak is: 201m2
ZO Makelaars
Van Foreestweg 4
2614 CJ Delft
015-2129988
www.zomakelaars.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding