Afbeelding

La Douce Delft: een succesvolle start van de verkoop

wonen

Editie: Week 8, Jaargang 23 |

Het nieuwe project La Douce Delft brengt het joie de vivre naar Delft, waar tijdens de start-verkoop alvast van geproefd mocht worden.

DELFT – Niet alleen de verkoop van het project Klavertje Delft type 6 en 7 is afgelopen zaterdag begonnen. Ook de verkoop van het project La Douce Delft is die zaterdag van start gegaan. Het evenement vond plaats op de projectlocatie aan de Laan van Bentvelsen. Potentiële kopers werden warm onthaald in Franse ambiance met Franse muziek, Franse hapjes en natuurlijk witte of rode wijn.

La Douce Delft staat immers voor het joie de vivre in Delft. Geïnteresseerden ontvingen een heus glossy magazine over het project met zeventien grandmaisons.
Daarnaast ontvingen zij een A3 boek met alle tekeningen en plattegronden en de prijslijst en een inschrijfformulier. Het evenement is druk bezocht. Er heerste een enthousiaste sfeer onder de aanwezigen en onder het verkoopteam dat klaarstond om vragen te beantwoorden. Quote van een aanwezige: “Eindelijk worden er weer eens bijzondere huizen gebouwd met gevoel voor details, compleet en ruim!”
De eerste inschrijfformulieren zijn al binnen bij Weboma, dus het is een feit dat de eerste woningen al toegewezen kunnen worden. Kijk bij interesse op www.ladoucedelft.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12