Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Hof van Delft Makelaardij

wonen

DELFT- Deze charmante woning uit nalatenschap is altijd een warm thuis geweest voor het gezin met twee kinderen dat er lang heeft gewoond. Nu de moeder, die het huis nog als enige bewoonde, overleden is, ontzorgt Hof van Delft Makelaardij de nabestaanden bij de verkoop van deze authentieke woning door hen het verkoopproces uit handen te nemen. 

Hof van Delft ontzorgt
Rowena Smitz-Grootscholten van het Delftse makelaarskantoor vertelt: “Het is mooi om iets toe te voegen aan het zakelijk deel van een emotioneel gebeuren. Wij ontzorgen de verkoper zoveel mogelijk met het hele pakket, van het huis leeg maken tot foto’s, plattegronden, energie label en informatie voor op de verkoopsite. Deze dienstverlening is mooi om te doen.”
Hof van Delft Makelaardij is niet voor niets een begrip in Delft en omstreken. Het kantoor bestaat al 43 jaar en gedurende deze tijd vertrouwden veel klanten het kantoor meer dan eens de begeleiding van de aan- en/of verkoop van hun woning toe.

Pluspunten
Betreffende woning is in de jaren ’20 van de vorige eeuw gebouwd en is centraal, maar toch ook rustig gelegen aan de Mijnbouwstraat 4 in de geliefde Zeeheldenbuurt. Door de ligging niet ver van het centrum (lopend met circa 10 minuten), profiteer je van alle faciliteiten, maar tegelijkertijd van de rust van de locatie van de straat.

Mooie breedte maat
Andere pluspunten volgens Rowena zijn de mooie breedte maat van het huis van maar liefst 5.80 meter en de hoge plafonds van 3.20 meter, de fraaie entree via de vestibule met glas in lood ramen, de originele en suite deuren waardoor er sprake is van een echte voor- en achterkamer met de erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar de tuin. De tuin is verrassend groot met een diepte van 12 meter.

Mogelijkheid tot uitbouwen
Met vier slaapkamers, waarvan twee ruim op de eerste verdieping en de optie om op de tweede etage nog uit te bouwen is dit een heerlijk huis waar een gezin weer vele jaren met veel plezier kan genieten en wonen.

Rust met vertier op loopafstand
De Zeeheldenbuurt is een geliefde wijk in Delft met een veelzijdigheid van bewoners wat zo typerend is voor Delft! Het fijne van deze locatie is dat de drukte van de stad hier niet zo ervaren wordt. Naast dat de binnenstad op loopafstand is, evenals het station, zijn basisscholen en de internationale school dichtbij. Parkeren in de wijk is vanaf 12.00 uur met parkeervergunning.

Waterpret
’s Zomers kun je een heerlijke wandeling maken langs de Schie en genieten van de vele pleziervoertuigen die daar in de haven liggen.

Huis met mogelijkheden
“Het aanbod van dit soort woningen, met riante binnenmaat, in Delft is niet groot. Daarnaast is de woning één en al authenticiteit, maar biedt ook een mooie kans en uitdaging voor mensen die het naar deze eeuw willen halen”, aldus Rowena.

Mijnbouwstraat 4, Delft
Vraagprijs is: 580.000 k.k.
Woonoppervlak is: 126m2
Hof van Delft Makelaardij
Wateringsevest 26 B
2611 AW Delft
015-2126426
www.hofvandelft.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding