André van der Lelij (rechts) van Kleyweg Bedrijfsauto’s heeft een taart meegenomen om Lieuwe Lieuwes van De2 Hoveniers met de nieuwe aanwinst te feliciteren.
André van der Lelij (rechts) van Kleyweg Bedrijfsauto’s heeft een taart meegenomen om Lieuwe Lieuwes van De2 Hoveniers met de nieuwe aanwinst te feliciteren.

De 2Hoveniers... Voelt zich thuis bij RODI!

  vaste rubrieken

Vanwege eerdere goede ervaringen liet De2 Hoveniersbedrijf afgelopen week weer een nieuwe bedrijfsbus door RODI reclame & belettering verfraaien.

De bus werd door De2 Hoveniersbedrijf aangeschaft bij Kleyweg Bedrijfsauto's in Den Hoorn en meteen daarna bij RODI afgeleverd. Hier werd het voorzien van een fraaie, moderne en strakke uitstraling. "Het ziet er super uit", reageert Lieuwe Lieuwes van De2 Hoveniersbedrijf als hij z'n nieuwste en inmiddels beletterde aanwinst ophaalt bij RODI aan de Energieweg. "De bus ziet er schoon, fris en strak uit. Geweldig."

Het Delftse hoveniersbedrijf, dat vooral werkzaam is in de regio's Delft, Wassenaar en Voorschoten, liet in het verleden vaker reclame-uitingen verzorgen door RODI. Dat beviel ze prima. Ook dit keer werden ze niet teleurgesteld. "We zijn het wagenpark momenteel aan het vernieuwen en daarbij biedt RODI uitkomst. Onze Vito is de volgende!", kondigt Lieuwes aan.

De2 Hoveniers kan worden ingeschakeld voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de tuin. Daarnaast zijn tuinbezitters ook voor advies bij De2 Hoveniers aan het juiste adres. "We ontzorgen onze klanten van A tot Z. Van het ontwerp tot de nazorg staan we graag voor ze klaar." Zie voor meer info www.de2hoveniers.nl. Meer weten over RODI Media zh? Check dan www.rodimedia-zh.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1