Marc Pas, dochter Iza (3) en Asraf Ismail van Van Wouw Schoonmaakgroep B.V., met achter hen de recent door RODI beletterde bus.
Marc Pas, dochter Iza (3) en Asraf Ismail van Van Wouw Schoonmaakgroep B.V., met achter hen de recent door RODI beletterde bus.

Van Wouw Schoonmaakgroep B.V. Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

DELFT – Van Wouw Schoonmaakgroep begon ruim dertig jaar geleden klein en bescheiden, maar groeide sindsdien uit tot een groter en professioneel bedrijf. Daar past ook een professionele uitstraling bij. Dus liet Van Wouw Schoonmaakgroep vorige week een Opel Combo bedrijfswagen door RODI reclame & belettering voorzien van het logo. "Zo kan iedereen het zien als wij op locatie aan het werk zijn", vertelt Marc Pas van Van Wouw Schoonmaakgroep. Via zijn eigen bedrijf Passende Geschenken deed hij vorig jaar goede ervaringen op met RODI. "Het werk werd toen vlot en goed gedaan, ik had daarover goed contact met Peter Jonkers Both van RODI reclame & belettering. Ik kreeg bovendien goede reacties. Momenteel help ik binnen het bedrijf van mijn broer Michael van Wouw om dit verder te professionaliseren. Daarom leek het mij goed deze bedrijfswagen weer bij RODI te beletteren." Van Wouw Schoonmaakgroep is een kleinschalig bedrijf waar goed contact met de klant hoog in het vaandel staat. Eén van die klanten is woningcorporatie Vestia. Het bedrijf maakt bovendien luxe appartementencomplexen in de regio Haaglanden schoon. "Verder staan we voor kwaliteit", voegt Marc Pas eraan toe. "Onze leus is: Stipt en natuurlijk schoon." Zie voor meer informatie www.vanwouwgroep.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.