Afbeelding

Delvenaar in beeld: Brenda van Puffelen (45), visual merchandiser

vaste rubrieken

Editie: Week 51, Jaargang 21 |

- Wat ben je hier aan de Delfgauwseweg aan het doen?
“Mijn hond aan het uitlaten. Tussen alle bezigheden door.”

- Heb je een drukke dag?
“Nee, dat valt wel mee. Ik ben lekker vrij en ging ook daarom even naar buiten. Het is lekker weer, niet zo koud.”

- Heb je afgelopen week nog iets leuks gedaan?
“Ik heb afscheid genomen van mijn werk. Mijn werkgever en ik zijn uit elkaar gegaan, dus nu heb ik even lekker vakantie en ga ik op zoek naar iets nieuws.”

- In welke sector ben je werkzaam?
“Detailhandel. Ik was verantwoordelijk voor de visual merchandising, maar ik had er niet zoveel plezier meer in. Ik wil graag iets nieuws doen en ga daar in januari naar zoeken.”

- Wat een symbolisch mooi moment om naar iets nieuws op zoek te gaan…
“Zo is het. Het voelt ook helemaal lekker. Normaal gesproken ben ik natuurlijk iedere dag op pad. Heen en weer naar Amsterdam. Nu heb ik lekker even de tijd om te doen wat ik wil.”

- Wat is jouw nieuws van afgelopen week?
“Mandela. Dat is het belangrijkste nieuws van de afgelopen tijd. Hij heeft natuurlijk een mooie leeftijd bereikt, maar het is wel even goed om wat uitgebreider bij hem stil te staan. Mandela is natuurlijk een heel belangrijk persoon in de geschiedenis, maar daar wordt niet altijd evenveel over gesproken. Na zijn overlijden staat iedereen weer wat meer stil bij de dingen die hij heeft gedaan. We gaan nu allemaal weer even bij onszelf te raden wat we anders kunnen doen en vragen ons weer af of we niet teveel aan onszelf denken.” (MA)

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12