Afbeelding

Restaurant De Klikspaan

vaste rubrieken

Editie: Week 26, Jaargang 23 |

In de keuken van Restaurant De Klikspaan zorgen Wesley van Waardenburg (links) en Christiaan Beukers onder leiding van chef kok Henk van Galen dat het de gasten aan niets ontbreekt.

DELFT - Restaurant De Klikspaan is gevestigd in een voormalige bottelarij aan de Koornmarkt, één van de mooiste grachten van Delft. De naam van het restaurant is destijds ontleend aan het oudhollands versje van ‘Klikspaan boterspaan, je mag niet door mijn straatje gaan’. Alsmede aan Johannes Kneppelhout, een Leidse prozaschrijver die Klikspaan als pseudoniem voerde en leefde van 1814 tot 1885.
De Klikspaan heeft een Frans-mediterrane keuken, naast de à la carte kaart zijn er ook seizoenspecialiteiten, en een maandelijks wisselend drie gangen menu: een goede reden voor een bezoek aan één van de sfeervolste restaurants van Delft.
De Klikspaan heeft een Salon de Fête, die gereserveerd kan worden voor gezelschappen. Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag. Kijk voor meer informatie over het restaurant en de openingstijden op www.deklikspaan.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12