Afbeelding

Effectieve acupunctuur bij Oking Natural Health Center

vaste rubrieken

Editie: Week 24, Jaargang 23 |

Psorasis, een vervelende huidaandoening, maar met de acupunctuur van doctor Jin zijn er heel goede resultaten te bereiken.

DELFT – Psoriasis is echt een moeilijke huidziekte. Effectieve acupunctuur bij Oking Natural Health Center aan de Binnenwatersloot 21. De goede werking kan het best worden aangetoond met een verslag van de bevindingen van één van de cliënten van doctor Jin. De cliënt Alex vertelde het volgende: “In het begin was ik sceptisch om Chinese geneeskunde te proberen. Twee jaar ervoor heb ik psoriasis volgens in het westen gehanteerde methodes laten behandelen, maar iedere dag werd het erger. Van april tot en met juni 2015 is het resultaat van de behandelingen sterk verbeterd. Eerst was het dik en rood en had ik jeuk, maar zoals op de foto's te zien is, worden de plekken nu echt dun, wordt de pijn verlicht en heb ik weinig jeuk. Doctor Jin heeft echt een heel goede behandeling gedaan.”

Een relaas van Alija Isovic. Haar vader is lang geleden met doctor Jin in contact gekomen, vanwege een neefje dat extreme eczeem had”, aldus Alija. “Na een bezoek aan vele huidspecialisten, die mijn neefje niet konden helpen, wist doctor Jin mijn neefje volledig te genezen. Ik had een drukke en stressvolle tijd, in verband met mijn werk en studie. De acupunctuursessies hebben mij geholpen om te ontspannen om deze drukke tijden te overbruggen. Doctor Jin is een deskundige dokter en een betrouwbaar persoon, waar ik 100 procent vertrouwen in heb.”
Sigrid Slotboom, een schoonheidsspecialiste, is een andere ervaringsdeskundige: “Sinds één jaar heb ik last van het Carpaal Tunnel Syndroom, waarbij 's nachts hevige pijnaanvallen komen opzetten. Na Cortison-injecties was ik een aantal maanden pijnvrij, maar helaas kwamen de klachten steeds weer terug. De volgende stap is een operatie, daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatieve behandeling. Na de eerste behandeling waren de klachten al grotendeels weg! Ik was enorm verbaasd dat dit zo snel kon werken!”
Doctor Jin is lid van VNT, de meeste verzekeraars vergoeden dus de behandelingen. Telefoon: (015) 750 09 43. Internet: www.31acupunctuur.com.                           

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12