RKDEO heeft vorig seizoen afgesloten met winst in de finale van de RODI Media/DSW Beloftencompetitie (Foto: Roel van Dorsten)
RKDEO heeft vorig seizoen afgesloten met winst in de finale van de RODI Media/DSW Beloftencompetitie (Foto: Roel van Dorsten)

Start DSW RODI Media zh Delftse Beloften competitie seizoen 2022-2023

sport

DELFT - Op dinsdag 27 september a.s. start de eerste speelronde van de 38e editie van de DSW RODI Media zh Delftse Beloften competitie. Tien verenigingen uit Delft en omstreken hebben zich aangemeld voor deze Beloften competitie. Ten opzichte van het vorige seizoen hebben een vijftal verenigingen te kennen gegeven niet meer deel te willen nemen aan deze competitie. De tien deelnemende verenigingen zijn verdeeld over twee poules. De nummers 1 van de poules spelen op een neutraal terrein eind mei / begin juni de finalewedstrijd. De poule indeling is als volgt poule A: dsv Concordia, sv DHL, RKDEO, sv Wippolder en FC Zoetermeer. Poule B: DHC, Honselersdijk, OLIVEO, SEP en Vitesse Delft.
De volgende speelronden zijn op 24 en 25 oktober, 15 en 16 november, 13 en 14 december en 25 en 26 januari 2023. De wedstrijden staan onder leiding van de volgende KNVB scheidsrechters: Rene Bloot, Sedat Bugdaci, Mike van Dam, David van Dis, Ruben de Groot, Guus Heemskerk, Jay van der Heiden, Wim van Horssen, Walter van der Stap, Louis van der Weijde en Martin van der Zwan. De DSW RODI Media zh Delftse Beloften commissie wenst alle spelers, begeleiding, scheidsrechters en supporters bijzonder veel voetbalplezier en spannende en sportieve wedstrijden toe.

!