<p>NVM Makelaar Jan-Paul van Daal </p>

NVM Makelaar Jan-Paul van Daal

(Foto: )

Van Daal Makelaardij kiest voor optimaal bereik met RODI Media ZH en Business Haaglanden

DELFT - Van Daal Makelaardij kiest voor optimale zichtbaarheid en gaat de samenwerking aan met RODI Media ZH en Business Haaglanden. Het bekende Delftse makelaarskantoor adverteert niet alleen trouw in Delft op Zondag, maar verschijnt binnenkort ook in hét zakenmagazine van de regio.

"Wij streven als bedrijf naar optimale zichtbaarheid, zowel online als offline", aldus Jan Paul van Daal van Van Daal Makelaardij. "Dit om zoveel mogelijk mensen te bereiken die van doen hebben met de aan- of verkoop van een woning of bedrijfsmatig onroerend goed. Onze zichtbaarheid als makelaar voor de particulier brengen wij naar de doelgroep via de krant Delft op Zondag en onze socials. Het zakenmagazine Business Haaglanden is een goed medium om juist de zakelijke doelgroep te bereiken voor informatie over zakelijk onroerend goed en bedrijfsmatige taxaties die wij doen. Het is een kwalitatief goed blad dat langere tijd bij bedrijven op de leestafel blijft liggen. De combinatie van adverteren in Delft op Zondag en Business Haaglanden, samen met onze activiteit op social media, zorgt ervoor dat wij onze gehele doelgroep bereiken."

Versterking
Business Haaglanden verschijnt zeven keer per jaar in een oplage van 7.000 exemplaren en heeft een zeer hoge leesdichtheid. Een advertorial die in dit magazine staat, kan bovendien tegen een gereduceerd tarief in de krant Delft op Zondag worden geplaatst. De ondernemer staat dan niet alleen in het business magazine van de regio, maar ook in een krant die 83.500 brievenbussen bereikt.

Nieuwbouw
Als makelaar verkoopt Van Daal niet alleen bestaande woningen, maar is hij ook betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten. "Een aantal reeds verkochte nieuwbouwprojecten wordt momenteel gebouwd. Dit betreft De Linden, Aventurijn en Pastorale." Binnen deze projecten zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Twee nieuwe projecten in de Spoorzone zijn ook in aantocht: Huis van Delft bij het station en de Hooghe Delft aan de Ireneboulevard. Daarover binnenkort meer.

Haaglanden
Van Daal Makelaardij kennen wij nu als Delfts kantoor, maar gaat binnenkort uitbreiden met een tweede makelaarskantoor in Haaglanden. "Als makelaar zijn wij daar momenteel al vrij actief, maar om ons karakter in de regio kracht bij te zetten openen wij een tweede kantoor in Rijswijk onder de naam 'Van Daal Leenders Makelaars'. Met dit kantoor zetten wij specifiek in op de zoektocht naar geschikte woningen in Den Haag, Rijswijk en Voorburg. De website gaat binnenkort in de lucht."

Wilt u meer informatie over de adverteermogelijkheden? Neem dan contact op met RODI Media ZH (015-2143912) of met Business Haaglanden (070-3467217). Meer weten over Van Daal Makelaardij? Kijk dan op www.vandaalmakelaardij.nl.

Meer berichten