Afbeelding

'Ik schoot maar gewoon'

sport

Editie: Week 6, Jaargang 23 |

PIJNACKER – Oliveo bracht afgelopen zondag koploper Laakkwartier de tweede seizoensnederlaag toe (1-3). Aanvaller Robin Hoogland maakte de 0-1.

- Hoe gingen jullie de wedstrijd in?
“We wisten dat het lastig was, want ze hadden tot zondag nog maar één wedstrijd verloren. Eigenlijk dachten we dat het niet door zou gaan, maar bij een herkeuring om twaalf uur werd het veld goedgekeurd, terwijl het er dramatisch bij lag.”

- Dus jullie moesten het beste er maar van maken?
“Inderdaad. Al vanaf het begin stonden we onder druk. We kwamen er weleens via de counter uit, maar tot grote kansen leidde dat niet. Na ongeveer een half uur spelen speelde Jeffrey Paanakker me vrij. Omdat een actie op het veld geen zin had, schoot ik maar gewoon. Iedereen dacht dat hij over zou gaan, maar door de wind daalde de bal net genoeg.”

- En vervolgens speelden jullie het uit?
“Ja, de tweede helft vielen zij me eerlijk gezegd tegen. Al met al hadden zij wel meer kansen, maar ze scoorden maar één keer. De week ervoor hadden wij zo’n dag tegen Full Speed. Hadden we die wedstrijd gewonnen, dan had het misschien nog spannend geworden, maar we verloren met 0-1.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12