Visualls heeft de grootste collectie keukenachterwanden van Nederland
Visualls heeft de grootste collectie keukenachterwanden van Nederland (Foto: )

Jubileumkorting bij Visualls keukenwanden

  lopende zaken

DELFGAUW - Het is feest bij Visualls keukenachterwanden in Delfgauw. Ze bestaan namelijk precies 10 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom is er nu een jubileum-actie met maar liefst 21 procent btw-korting op de aanschaf van een mooie keukenachterwand.

En de korting geldt op álle materialen en dat zijn er nog al wat. Visualls is namelijk de specialist op dit gebied en heeft de grootste collectie keukenachterwanden van Nederland. In de showroom in Delfgauw vind je alle moderne materialen onder één dak.

Dé oplossing
Sinds 2010 hebben ze bij Visualls dé oplossing voor vetspetters op het stucwerk in de keuken. Maar ook als je helemaal klaar bent met de tegeltjes en vieze voegen in je keuken ben je bij hen aan het juiste adres. Geen gedoe met behanglijm of muren die eerst gestuukt moeten worden. Een Visuall kan namelijk direct op de oude tegels gemonteerd worden, wat betekent dat er geen hak- en breekwerk nodig is.

Mogelijkheden
Je kunt kiezen voor een originele Visuall met print, maar ook in strakke, effen wanden is er veel leverbaar. Glas in kleur, aluminium in kleur, matglas, RVS-look en nog veel meer. De eigen ontwerpstudio maakt het mogelijk om zelf foto’s of ideeën aan te leveren voor een unieke keukenachterwand. Een design achterwand van Visualls.nl maakt je keuken helemaal áf.

Showroom
De showroom aan de Distributieweg 6 op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en de actie met 21 procent korting loopt nog de hele maand. Kijk voor inspiratie ook zeker eens op de Facebookpagina www.facebook.com/visualls en op www.visualls.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1