Benno Ouwersloot houdt alle ballen in de lucht
Benno Ouwersloot houdt alle ballen in de lucht (Foto: )

Tennis bij Delftsdubbel weer vol op gang

  lopende zaken

DELFT - Benno Ouwersloot is een sportman in hart en nieren. Al sinds jaar en dag zet hij zich in voor allerlei sporten. In 1992 startte hij Tennisschool Delftsdubbel. Sindsdien is de tennisschool niet meer weg te slaan uit Delft.

Tennisschool Delftsdubbel is een begrip in Delft. De school huurt op zowel Tennispark De Delftse Hout als Tennispark DSV Concordia verschillende banen, waardoor er het hele jaar door getennist kan worden. Het feit dat je geen lid hoeft te zijn van de vereniging om een tenniscursus te volgen, onderscheidt hen van andere tennisscholen. "Zo kan je eenvoudig een cursus volgen om te kijken of het wat voor je is, zonder dat je direct een heel jaar aan de vereniging vastzit. En inschrijven, dat kan het hele jaar door."

Generaties
Wat Benno bijzonder vindt, is dat zijn leden van het eerste uur nog steeds lid zijn. "Het leuke is ook dat de mensen die ik vroeger les heb gegeven, nu ook hun kinderen en kleinkinderen naar onze tennisschool sturen. Dat is toch een mooi compliment, want dat betekent dat zij het hier naar hun zin hebben gehad." Plezier is iets wat sowieso hoog in het vaandel staat bij de tennislessen van Delftsdubbel. "Natuurlijk gaat het om het verbeteren van je kwaliteiten, maar daarnaast is vooral het sociale aspect belangrijk. Het verbinden van mensen en het bieden van leuke lessen, dat is waar het bij Delftsdubbel om draait."

Organisatie
De lessen voor junioren én senioren zijn inmiddels weer opgepakt, maar natuurlijk wel volgens de richtlijnen. "We houden afstand, staan met minder mensen op de baan en werken met looproutes. Het mooie zou natuurlijk zijn als we binnenkort na de lessen weer gezellig een drankje kunnen doen met elkaar!"

Meer informatie is te vinden op www.delftsdubbel.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1