Rob Crijns Kappers, gevestigd aan de Dijkshoornseweg 58 in Den Hoorn
Rob Crijns Kappers, gevestigd aan de Dijkshoornseweg 58 in Den Hoorn (Foto: )

Rob Crijns Kappers mag weer van start!

  lopende zaken

DEN HOORN - Rob Crijns is 26 jaar geleden begonnen met zijn kapsalon in Den Hoorn. Inmiddels is zijn dochter Ruby Crijns ook al tien jaar werkzaam in de salon en runnen zij de zaak samen.

"We vinden het belangrijk om met ons team kwaliteit te leveren en onze klanten uiteraard de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen", vertelt Ruby. "De visie van onze salon over haarmode is niet afhankelijk van seizoensgebonden trends, maar is vooral ontwikkeld volgens eigen concepten. Bij de klanten wordt gekeken wat er moet gebeuren aan het model of de kleur en op basis daarvan gaan we verder werken. Het belangrijkste vinden wij dat er een eigentijds uniek model en/of kleur in het haar zit wat helemaal bij de klant past qua gezichtsvorm, haarstructuur, huidtint en persoonlijkheid. Gezondheid van het haar gaat boven alles! Zodra het haar een mooie kleur heeft maar de kwaliteit van het haar verdwenen is, komt de kleur nooit tot zijn recht. We werken met mooie merken om het haar zo goed mogelijk te beschermen en te verzorgen. Je haar kan veel mooier zijn, als je goed voor je haar en hoofdhuid zorgt en daarbij ook gezond eet en drinkt."

Klantenkring

Rob Crijns Kappers heeft een grote vaste klantenkring. "Wij hebben een ruim aanbod aan behandelingen voor jong en oud. De kleintjes van 0 jaar die al haartjes hebben worden geknipt tot aan de oudere doelgroep. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste kleurtechnieken. Onze klanten zijn heel divers, mede doordat wij in een dorp zitten. Dat maakt het werk extra leuk. Wij zijn een erkend leerbedrijf en leren met plezier de juiste technieken aan onze leerlingen. Ook nagelstudio Deborah en schoonheidssalon Beauty X-pert zijn gevestigd in ons pand."

Rob Crijns Kappers - Dijkshoornseweg 58 - www.robcrijnshair.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1