RODI Sign&Print heeft separatieschermen geplaatst in de bedrijfswagens van Wijnmaalen Delft (foto: Peter Wijnmaalen)
RODI Sign&Print heeft separatieschermen geplaatst in de bedrijfswagens van Wijnmaalen Delft (foto: Peter Wijnmaalen)

Wijnmaalen Delft blij met RODI Sign & Print

lopende zaken

DELFT - Het coronavirus is nu al een tijdje onder ons en er wordt van alles gedaan om de verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan. Hier ontstaan bijzondere ideeën en opties uit en sommige worden ook daadwerkelijk gerealiseerd. Zo ook het 'coronascherm' welke tussen de passagiers in een auto wordt geplaatst. RODI Sign &Print deed dit voor trouwe klant Wijnmaalen Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten uit Delft.

"Wijnmaalen is al jaren klant bij RODI Media zh. We zitten tevens ook op een steenworp afstand van de bestickeraars aan de Energieweg", vertelt Peter Wijnmaalen, eigenaar van Wijnmaalen Delft. "Alles wat we tot nu toe bij RODI Media zh hebben laten doen, beviel goed, dus we zijn zeer tevreden! Omdat we elkaar al zo lang en goed kennen, en ook nog eens dicht bij elkaar zitten, kreeg ik een leuk aanbod van Peter Jonkers van RODI Sign&Print. Omdat wij gewoon open zijn en dagelijks met de bedrijfswagens op pad moeten, bood hij aan om plexiglasschermen tussen de stoelen te plaatsen om de wagens 'coronaproof' en veilig te maken. "

Veiligheid boven alles
Peter vind de veiligheid van zijn medewerkers het belangrijkst. "We gaan natuurlijk niet alleen in de auto's, maar misschien riskeer je een fikse boete", vertelt Peter. "Omdat we onze medewerkers willen beschermen en geen boetes willen, hebben we gelijk ja gezegd tegen dit aanbod van RODI Sign&Print. Als er schermen tussen de inzittenden geplaatst zijn, dan is iedereen gewoon veilig en is er niks aan de hand. De samenwerking verliep super. We zijn al jaren klant. Binnen een paar dagen na het aanbod van Peter Jonkers, werden de schermen op locatie ingebouwd, en binnen no time zaten de schermen erin! Dit zorgt ervoor dat het personeel de weg op kan, zonder het riskeren van een boete."