FUEGO Brandpreventie B.V. staat altijd voor je klaar
FUEGO Brandpreventie B.V. staat altijd voor je klaar (Foto: )

FUEGO staat ook nu voor je klaar!

  lopende zaken

DELFT – Als er íets is dat je beter kunt voorkomen dan genezen, dan is het wel een brand. Het Delftse familiebedrijf FUEGO Brandpreventie weet na ruim zevenentwintig jaar ervaring, precies hoe je een brand het beste kunt voorkomen en zetten ook tijdens de coronacrisis alles op alles voor de beste brandveiligheid!

Fuego Brandpreventie staat voor hoge kwaliteit en specialistische expertise op het gebied van brandpreventie en is Kiwa- en REOB-gecertificeerd. Je kan hierbij denken aan blusmiddelen, noodverlichting, droge blusleidingen, aanleg, onderhoud en beheer van brandmeldcentrales, ontruimingsplannen, brandwerende afdichtingen en nog veel meer.
FUEGO wordt vaak ingeschakeld als een bedrijf of verhuurder van de brandweer een melding krijgt dat het een en ander niet in orde is op het gebied van brandveiligheid.

Studentenhuizen
De afgelopen jaren kregen studentenhuizen veel aandacht in Delft en deze woningen moesten brandveilig worden gemaakt. FUEGO heeft daarvoor gezorgd en heeft vele woningen en panden voorzien van de juiste maatregelen op het gebied van brandveiligheid. Daarnaast voert FUEGO ook onderhoud uit voor vastgoedbeheerders, MKB en particulieren door heel Nederland.

Coronacrisis
Ook tijdens de coronatijden kun je volop rekenen op FUEGO. “We doen nog steeds hetzelfde werk, maar wel volgens de richtlijnen van het RIVM”, vertelt Wesley de Ruiter. “Normaal gingen we met meerdere monteurs op pad, maar nu ga je uiteraard alleen. Als we werk in de binnenstad hebben, is het vaak onmogelijk om je auto daar kwijt te kunnen. We maken daarom gebruik van een elektrische bakfiets, om het werk gewoon voort te blijven zetten. Het is anders, maar we blijven, veilig, doorgaan.”

Meer berichten
 
CustomHtml_1