Kaas- en notenbar Steijger beschikt over boordevol lekkers! (foto: Fred Leeflang)
Kaas- en notenbar Steijger beschikt over boordevol lekkers! (foto: Fred Leeflang) (Foto: )

Voldoende lekkers bij kaas-notenbar Steijger

  lopende zaken

DELFT - Wie weleens in de Hoven Passage is geweest, kan er bijna niet voorbijgelopen zijn; Steijger kaas en noten. Een familiebedrijf dat er al vanaf de eerste steen gevestigd is en al ruim 51 jaar met passie voor je klaarstaat. Ook nu gedurende de coronacrisis kun je er terecht voor allerlei lekkers!

“Mijn opa en oma zijn destijds gestart met Kaas- en notenbar Steijger”, vertelt Bob Steijger, de derde generatie. “In die tijd bestond de winkel uit allerlei delicatessen en vleeswaren, maar dat is later teruggebracht naar alleen kaas en noten. Daarna hebben mijn vader en oom de zaak overgenomen en is het echt een familiebedrijf geworden waar ik sinds 2015 ook te vinden ben.”

Divers aanbod
“Onze core buisiness ligt nu bij de noten. We hebben een heel ruim assortiment aan noten en zuidvruchten. Denk aan cashewnoten, pistachenoten, amandelen etc. Daarnaast verkopen wij natuurlijk ook kaas. Alleen puur Hollandse kazen! Verder zijn de schappen gevuld met rijstcrackers, superfoods, pitten, zaden en nog veel meer!”

Geopend
Ook nu is de zaak gewoon geopend. “Met aanpassingen uiteraard”, vertelt Bob. “Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen. Dat betekent dat er maximaal drie klanten tegelijk toegestaan zijn in de winkel. Daarnaast scheiden plexiglasschermen over de hele toonbank, de klanten van de medewerkers en andersom, zodat iedereen veilig bij ons terechtkan.” Dit is niet de enige manier hoe je aan al het lekkers kunt komen. “We hebben nu een bezorgingsdienst opgezet, zodat we de producten ook aan de huizen in de regio langs kunnen brengen, voor mensen die niet naar de winkel durven te komen. Je hoeft alleen te mailen of een belletje te plegen en we brengen het naar je toe.” Wat een service!

Meer berichten
 
CustomHtml_1