Kom inspiratie en ideeën opdoen bij Haco Delft! (Foto: Koos Bommelé)
Kom inspiratie en ideeën opdoen bij Haco Delft! (Foto: Koos Bommelé) (Foto: KOOS BOMMELE)

Mooie woonitems bij Haco Delft

  lopende zaken

DELFT – Bij Haco Wonen en Slapen vind je inspiratie, woonideeën en meubels tegen een scherpe prijs.

Haco Delft heeft een ruime showroom van 1500 m2. De servicegerichte medewerkers kunnen je zeker helpen om een goede keuze te maken!

Diverse meubels
Bij Haco Delft vind je traditionele en trendy industriële meubels. De meubel series zijn gestyled met de mooiste woonaccessoires, zoals vloerkleden, lampen, schilderijen en nog veel meer. Laat je verassen! "In onze woonwinkel hebben wij ook mooie boomstam eettafels. Deze zijn in verschillende houtsoorten en maten te krijgen. Of wat dacht je van een mooie ronde, rechthoekige of ovale eettafel uitgevoerd in Mango hout. Ben je op zoek naar een eetkamerstoel? Wij hebben een groot assortiment!" zegt Miranda van Haco Delft. Bij Haco Wonen en Slapen vind je ook bedden, zoals boxspring bedden. De boxspring bedden zijn in vele kleuren te bestellen. Uiteraard adviseren de medewerkers je ook daarover. "Op onze nieuwe kastenafdeling vind je kledingkasten verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Laat je inspireren in onze showroom. Als je de juiste maten meeneemt, dan helpen we je graag met het ontwerpen van de juiste kledingkast", vertelt Miranda.

Interesse?
Geïnteresseerd geworden in het aanbod van Haco Delft? Kom inspiratie en ideeën opdoen in de mooie woonwinkel waar een enthousiast team je graag adviseert.

Haco Delft
Leeuwenstein 13, Delft
015-2850601

Meer berichten
 
CustomHtml_1