Vorig jaar is er op de Wijnhaven een klein warenhuis voor mannenmode ontstaan (Foto: John Brussel)
Vorig jaar is er op de Wijnhaven een klein warenhuis voor mannenmode ontstaan (Foto: John Brussel) Foto: JOHN BRUSSEL

Goed gekleed bij Steendam Herenmode

lopende zaken

DELFT - De grootste mannenmodewinkel van Delft vind je op Wijnhaven 18-21. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Steendam Herenmode! Een uitgebreide winkel met mooie merken.

Sinds vorig jaar is er op de Wijnhaven een klein warenhuis voor mannenmode ontstaan. Naast het vertrouwde Steendam Herenmode, zijn er twee nieuwe winkels bijgekomen: een Jeansafdeling van Steendam en een Strellson winkel. Extra handig voor de klanten is dat de winkels met elkaar zijn verbonden. Je kunt zo van het ene pand naar de andere lopen.

Vele merken
Steendam Herenmode is al sinds 1938 een vaste waarde in de Delftse modescene. Hier vind je, naast een uitgebreide casualafdeling, ook een grote kostuumafdeling met merken zoals State of Art, Vanguard, N.Z.A. Gardeur, Profuomo, Olymp en Roy Robson. Heel uitgebreid! "Strellson bijvoorbeeld. Nergens in Nederland vind je zo'n groot aanbod van dit Zwitserse merk. Bij Strellson weten ze strak design en comfortabel draaggemak als geen ander te combineren. Naast de casual collectie heeft Strellson ook een groot aanbod in modieuze en trendy kostuums", vertelt Arjan Steendam.

Jeansafdeling
De Jeansafdeling is nieuw. "Hier brengen wij elk jaar nieuwe merken", vertelt Arjan. Een van de nieuwe merken van dit jaar is Ecoalf. Dit spaanse merk staat voor duurzaamheid. Van verantwoord geteeld katoen tot gerecyclede petflessen, bij Ecoalf vind je het allemaal terug. Naast Ecoalf vind je er ook de collecties van Cast Iron, New In Town, Fish Named Fred.

Steendam Herenmode
Wijnhaven 20a-21
2611 CS Delft
015-2124516
info@steendam.net