Mattie & Wietze komen woensdag naar McDonalds Delft Noord.
Mattie & Wietze komen woensdag naar McDonalds Delft Noord.

Mattie & Wietze starten de dag bij McDonald's Delft Noord

  lopende zaken

DELFT - Het bekende dj-duo Mattie & Wietze van Qmusic start hun dag op woensdag 5 oktober met de ochtendshow live vanuit het McDonald's restaurant Delft Noord.

Met de vroege ochtendshow attenderen Qmusic en McDonald's degenen die vroeg achter het stuur zitten op de openingstijden van restaurants met een McDrive vanaf 07.00 uur. Én de introductie van twee vernieuwingen in het bestaande Ontbijtassortiment van McDonald's: vers bereide eieren op alle McMuffins en een extra lekkere vers afgebakken Croissant.
Sinds het restaurant de deuren om 07.00 uur 's morgens opent vinden steeds meer gasten hun weg naar McDonald's om er te genieten van een ontbijt. "We zijn er natuurlijk enorm trots op dat Mattie & Wietze van Qmusic woensdag vanuit ons restaurant hun ochtendshow verzorgen", zegt Edwin Ooms, Franchisenemer McDonald's restaurant Delft Noord. "Ook voor een vroeg en lekker ontbijt kun je bij ons terecht."

Groeimarkt
Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald's Nederland voegt daaraan toe dat ontbijt een 'echte groeimarkt' is geworden. "Meer en meer wordt er buiten de deur van een ontbijt genoten. Met de extra vroege openstelling van onze restaurants met McDrive en de vernieuwingen van ons Ontbijtassortiment spelen we in op deze behoefte van consumenten. Ik ben ervan overtuigd dat leidt tot een nog betere beleving van ons ontbijt door onze gasten."
Mattie & Wietze zijn met hun populaire ochtendshow komende week iedere dag op Qmusic te horen vanuit een ander McDonald's restaurant. Naast het restaurant in Delft doet het duo komende week ook Amsterdam Zuidoost, Best, Zwolle Noord en Hoofddorp aan.

Meer berichten
 
CustomHtml_1