<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid: "we hebben alles in huis voor welke metaalbewerking ook."
Metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid: "we hebben alles in huis voor welke metaalbewerking ook." (Foto: Martijn Linthorst)

Kwaliteit door vakmanschap bij metaalbewerkingsbedrijf van der Velde

  kijk op de wijk

DELFT - Metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde zit al een tijdje in de groei. In juni 2017 betrok het bedrijf het naastgelegen pand waardoor een extra capaciteit van ruim 1.400 vierkante meter is ontstaan.

Metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde aan de Voltaweg 10 staat voor metaalbewerking in de meest brede zin van het woord. Het bedrijf werkt in principe business to business, wat wil zeggen dat de opdrachtgevers (grote) bedrijven zijn. Wat te denken van Shell, TNO, TU Delft, Prysmian, Deltares, NedTrain en nog vele andere. "We werken wel voor particulieren, maar dat is niet onze core-business", legt Ronald Wiegel uit. "Er komen hier best nog aardig wat particulieren binnen wandelen en die bedienen we dan zo goed mogelijk naast onze andere werkzaamheden. Ondertussen blijven we al onze klanten zo goed mogelijk bedienen. Al willen we ons naast de metaalbewerking bijvoorbeeld ook meer gaan toeleggen op machinebouw, staalconstructies en zelfs elektrotechniek. In 2017 hebben we twee machines opgeleverd met componenten als pneumatiek, elektrotechniek en hydrauliek. Met de uitbreiding zijn dat soort projecten steeds meer mogelijk geworden."

Veelzijdig
Metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid: "We hebben alles in huis voor welke metaalbewerking ook, en alle diverse materialen: van staal tot RVS, van kunststof tot koper." Zo maakte het bedrijf vorig jaar een vluchttrap met kooiconstructie voor de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. "Een mooi voorbeeld van hoe wij graag werken. Vanaf het moment van ontwerp tot eindproduct en plaatsing op locatie wordt ons bedrijf betrokken bij de werkzaamheden. Zo kunnen we goed inspelen op de wensen van de klant en kunnen we de mogelijkheden en onmogelijkheden goed uitfilteren." In al de werkzaamheden biedt metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde kwaliteit en vakmanschap. Het werk wordt gedaan door dertien medewerkers met jarenlange ervaring en er loopt ook regelmatig een leerling mee. Metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde bestond in 2018 maar liefst 100 jaar. Het bedrijf, opgericht door de gebroeders Van der Velde, begon als smederij aan de Nieuwe Langendijk. Dit was toen één van de vele smederijen in de stad. Daarna volgde een locatie aan de Ezelsveldlaan, en sinds de jaren tachtig is het bedrijf gehuisvest aan de Voltaweg.

Informatie
Benieuwd naar wat Van der Velde Metaal voor ù kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website:
www.vanderveldemetaal.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>