<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Nu is het tijd om je slag te slaan bij Kia-dealer Autohaag Zeeuw

  kijk op de wijk

Tot en met 3 maart is het Big Sale bij Kia-dealer Autohaag Zeeuw aan de Schieweg. Forse kortingen, leuke extra's. "Wie nu niet komt is een dief van zijn eigen portemonnee."

De Big Sale bij Kia-dealer Autohaag Zeeuw is een jaarlijks terugkerend autospektakel. "Maar dit jaar is het wel uitzonderlijk", aldus vestigingsmanager Maurice Schook. "Normaal bieden we al forse kortingen, maar dit jaar doen we er nog eens een schepje bovenop." Of beter: eraf. Dat heeft alles te maken met de verhoging van de BPM. "Wij hebben echter nog een flinke voorraad voor de oude prijs ingekocht", legt Schook uit. "Dat scheelt op de aanschaf van een Kia Picanto bijvoorbeeld al zo'n 1400 euro. Tel daar de 1500 euro korting die we ook nog eens geven bovenop, en je pakt al een winst van bijna drieduizend euro." En of dat niet genoeg is krijg je daarbovenop ook nog eens een accessoirecheque van 500 euro cadeau. Wat geldt voor de Picanto geldt natuurlijk ook voor andere Kia modellen: Als je nu een Kia Sportage koopt pak je een belastingvoordeel van 4000 euro mee. Plus de korting van zo'n 3500 euro en de accessoirecheque. Reken maar uit wat je voordeel is!

Allround werkplaats
De Big Sale geldt niet alleen bij het kopen van een nieuwe auto; ook de werkplaats biedt voordeeltjes: "Wij geven een gratis APK, voor alle merken, dus niet alleen Kia." Want hoewel Autohaag Zeeuw vooral bekend staat als dealer van Kia en Renault, is de werkplaats allround: "Je kunt bij ons met ieder merk terecht." Naast een scherpe prijs denken de monteurs van Kia-dealer Autohaag Zeeuw graag met u mee: "we vervangen alleen wat nodig is, en als het op een andere manier kan, dan zeggen we dat." Wie een gratis APK wil meepakken dient wel een afspraak te maken.

Prima testresultaten
De showroom aan de Schieweg is feestelijk ingericht en dat is niet alleen vanwege de Big Sale: "We vieren ook dat Kia in de Duitse Autotesten uitmuntend scoort. Dat is voor een niet-Duits merk uitzonderlijk. De Kia Ceed is zelfs finalist voor de Auto van het Jaar." Binnenkort krijgt Kia-dealer Autohaag Zeeuw ook de nieuwste, luxe telg van de Kia familie binnen: de Kia ProCeed. Dat ook hier de populariteit van het merk toeneemt merk Schook ook: "Met name de private lease is booming: zorgeloos rijden voor een scherp tarief. Verzekering, belasting, onderhoud, alles is inbegrepen, behalve de brandstof."

Genoeg reden om langs te gaan op de Schieweg dus. Om iedereen de kans te geven dit voordeel te halen is Kia-dealer Autohaag Zeeuw op zondag 17 februari extra open, van 11.00-16.30 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>