Logo delftopzondag.nl
Hans breidde onlangs zijn sieradencollectie uit met het Rebel & Rose.
Hans breidde onlangs zijn sieradencollectie uit met het Rebel & Rose. (Foto: )

Een sieraad of een horloge is altijd een goed cadeau

  kijk op de wijk

De feestdagen komen er weer aan! En natuurlijk geef je dan graag iets moois cadeau voor Sinterklaas of Kerst.

"Een sieraad of een horloge is dan altijd een goede keus", aldus Hans Spoolder van Topdeal Watches aan de Molslaan. Of allebei, want het combineren van sieraden met een mooi horloge komt steeds vaker voor. Hans bereidt zich in ieder geval goed voor op de decembermaand: "We hebben mooie nieuwe merken binnengekregen, we breiden uit met sieraden en behalve horloges hebben we ook allerlei toebehoren, zoals horlogekisten en watchwinders."

Garmin, MVMT en Rebel & Rose
Een horlogemerk dat steeds populairder wordt is Garmin. Ook wel bekend van de navigatieapparatuur, en inderdaad: er zijn ook horloges met ingebouwde navigatieapparatuur te krijgen, zoals Fenix 5 Plus. "Een top of the line sporthorloge, gecombineerd met een smartwatch", aldus Hans. "In combinatie met je smartphone heeft een smartwatch allerlei functionaliteiten, zoals het weerbericht, social media of een stappenteller. Echt een horloge voor de actieve mens dus, en in vormgeving zowel voor mannen als vrouwen aantrekkelijk." Een nieuw merk dat Hans binnenkort binnen krijgt is MVMT. "Dat staat voor 'movement'. Door het aansprekende design en de populaire prijsklasse is het merk enorm in trek bij een jong publiek." Hans breidde onlangs zijn sieradencollectie uit met het Rebel & Rose. "Een Nederlands merk, en ik hou van Nederlandse producten." Rebel & Rose staat vooral bekend om de armbanden van leer en met kralen van natuur- en (half)edelstenen zoals tijgeroog, jade, onyx, agaat en lavasteen. In Hans' vitrine liggen ook ringen en zegelringen "Inmiddels heeft het merk ook zilveren armbanden in de collectie. Het is echt een stoer product, en mooi te combineren met meerdere sieraden of een horloge."

Veilig opgeborgen
Mooie spullen vragen om zorg. Dat geldt ook voor horloges en sieraden. "Teveel mensen kwakken hun horloge, armband of collier maar in een laatje", vindt Hans. "Maar als je zorgvuldig met je spullen omgaat blijven ze mooier en heb je er langer plezier van." Vandaar dat Hans ook horlogekisten verkoopt, waarin je je horloge(s) en sieraden veilig kunt bewaren. Een speciaal product dat je niet overal vindt zijn de zogenaamde 'watchwinders': "dat zijn bewaardozen die een uurwerk in beweging houden als je het niet draagt", legt Hans uit. Niet alleen is je horloge dan veilig weggeborgen, je weet ook zeker dat ie perfect functioneert als je 'm weer om je arm doet!"
Meer weten? www.topdealer.nl.

Meer berichten