De Delfts Blauwdagen bij Royal Delft, een bijzondere ervaring
De Delfts Blauwdagen bij Royal Delft, een bijzondere ervaring

Delfts Blauwdagen bij Royal Delft

Algemeen

DELFT - Op zaterdag 17 en zondag 18 november zijn de Delfts Blauwdagen bij Royal Delft. Op deze dagen is de entree gratis en kunt u de Royal Delft Experience bezoeken.

In de winkel is een spectaculaire uitverkoop waarbij kortingen gelden tot wel 70%! Verder is Brasserie1653 de gehele dag geopend en worden er speciale Delfts Blauwdagen specialiteiten geserveerd!

Meer dan Blauw
Ook dit jaar is er weer een speciale rondleiding: De Porceleyne Fles en bouwkeramiek. Ontdek waarom De Porceleyne Fles zoveel meer is dan alleen Delfts Blauw. Het monumentale pand was voorheen ook showroom voor bouwkeramiek, die onder meer geproduceerd is voor het Vredespaleis in Den Haag en de Beurs van Berlage in Amsterdam. Ontdek het bijzondere verhaal hierachter tijdens de gratis rondleiding. De rondleidingen zijn beide dagen om 10.30, 12.00, 13.30 en 15.00 uur. Per rondleiding is plek voor 30 personen en hierbij geldt: vol = vol!

Schilderworkshops
Beide dagen zijn er workshops te volgen. Altijd al uw eigen Delfts Blauw tegeltje willen maken of een eigen medaillon willen beschilderen? Tijdens de workshops op de Delfts Blauw dagen kan het. Na het schilderen wordt deze nog geglazuurd en gebakken dus u kunt deze later komen ophalen!

Voor de kleintjes
Voor kinderen is er onder andere een bijzondere fotospeurtocht uitgezet, waarbij ze ook een klein cadeautje krijgen. Deze speurtocht kan worden gedaan voor 1 euro.
Openingstijden:
Zaterdag 17 november van 09.00 uur – 17.00 uur.
Zondag 18 november van 10.00 uur – 17.00 uur.
De workshops kunnen op beide dagen worden gevolgd tot 15.30 uur.