Afbeelding

Spaar voor keiharde korting bij C1000 Tanthof

kijk op de wijk

Editie: Week 41, Jaargang 20 |

Bij C1000 Tanthof ontvangt u vanaf woensdag 10 oktober bij besteding van elke 5 euro een cadeauspaarzegel voor de Stapelkorting-actie.

DELFT – Bij C1000 Tanthof aan de Dasstraat 9-11 en bij de andere filialen in Delft kunt u vanaf woensdag 10 oktober sparen voor Stapelkorting. Hiermee krijgt u korting bij ruim vijftien grote winkels, zoals C&A, Kwantum, Van Haren, Karwei en Free Record Shop. “Dit is een welkome actie”, zegt eigenaar Hans van Leeuwen van C1000 Tanthof. “Zeker met de dure decembermaand voor de boeg, die altijd weer zorgt voor een aanslag op het huishoudbudget.” Wat houdt de Stapelkorting precies in? Bij elke 5 euro aan boodschappen krijgt u bij C1000 één cadeauspaarzegel. Deze plakt u vervolgens op de spaarkaart. Bij vijf zegels is de spaarkaart vol. Hiermee kan u naar één van de deelnemende winkels.

“Bij de kassa ontvangt u bij besteding van 25 euro en tegen inlevering van de spaarkaart 5 euro korting”, legt Van Leeuwen uit. “Heeft u meerdere volle spaarkaarten, dan ontvangt u bij elke 25 euro een korting van 5 euro tegen inlevering van een spaarkaart. Er is een maximum van veertig spaarkaarten per transactie.” Boodschappen doen bij C1000 wordt op deze manier wel erg leuk, zeker met de decembermaand in het vooruitzicht. Zo wordt het geven van cadeautjes, het versieren van het huis of gewoon iets leuks kopen voor jezelf ineens een stuk leuker. Alle bewoners van de wijk Tanthof-Oost kunnen de komende periode dus volop sparen tijdens de actie Stapelkorting van C1000 Tanthof. Hoe meer u besteedt, des te meer korting krijgt u bij de kassa van de deelnemende andere winkels. Veel plezier de komende tijd bij het boodschappen doen. Telefoon: (015) 2512200.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12