Afbeelding

Nog meer gemak voor de klant met de Zelfscan Kassa van PLUS Van Leeuwen

vaste rubrieken

Editie: Week 3, Jaargang 23 |

Supermarktmanager Robert van Leeuwen naast de opstelling met allemaal scanners bij de ingang van de winkel.

DEN HOORN – Bij PLUS Van Leeuwen aan de Leeuwenberg 1 in Den Hoorn wordt het de klant steeds makkelijker gemaakt. Afgelopen woensdag werd namelijk voor het eerst de Zelfscan Kassa in gebruik genomen. Bij de ingang van de winkel staat een opstelling met scanners, die de klant zelf de winkel mee in kan nemen. Vanaf deze week is het zelfscannen van de boodschappen dus een feit.

Sommige klanten zijn het misschien al gewend bij IKEA of Albert Heijn. In grote lijnen gaat het zelfscannen bij PLUS Van Leeuwen hetzelfde in zijn werk. De klant scant al zijn boodschappen zelf  om die vervolgens in het winkelwagentje te leggen. Op de scanner is direct te zien wat het product kost en tevens wordt de eventuele aanbiedingsprijs direct berekend. Bij de Zelfscan Kassa kan de klant zijn scanner weer inleveren en betalen. “Toch zal het in onze supermarkt altijd persoonlijk blijven”, zegt Robert van Leeuwen. “Bij de Zelfscan Kassa is er altijd iemand aanwezig aan wie u betaalt. Dus geen betaalpaal of iets dergelijks. Wij vinden het klantcontact heel belangrijk.”
Wat zijn de grote voordelen voor u als klant?
-U kunt makkelijk en snel boodschappen doen.
-Binnen één minuut bent u klaar met afrekenen.
-Kortere wachttijden bij de kassa.
-Tijdens het boodschappen doen, kunt u uw boodschappen direct inpakken.
En daarnaast is het voor veel mensen gewoon leuk om te doen. “Uiteraard zijn er ook 'spelregels' aan het zelfscannen verbonden”, gaat Van Leeuwen verder. “De klant dient alle producten per stuk te scannen. Groenten dient u bij het zelfscannen wel weer af te wegen, omdat u anders het product niet kan scannen. Tot slot wordt er door het kassasysteem zelf 'at random' om een controlescan gevraagd. In dat geval zal de caissière een aantal producten nakijken om te controleren of de artikelen daadwerkelijk gescand zijn.”
Alle medewerkers van PLUS Van Leeuwen zijn er klaar voor om u te begroeten! Tot ziens bij PLUS Van Leeuwen. Telefoon: (015) 261 51 38. Internet: www.plus.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12