De gelauwerde violiste Danielle Daoukayeva, te beluisteren bij Op Hodenpijl
De gelauwerde violiste Danielle Daoukayeva, te beluisteren bij Op Hodenpijl (Foto: )

Haydn & Rachmaninoff uitgevoerd door Eden Trio

  cultuur

SCHIPLUIDEN - Elke derde zondag van de maand is er een klassiek concert bij Op Hodenpijl. Op zondag 17 november brengt het Eden Trio muziek van de componisten Haydn, Rachmaninoff en Shostakovich.

Het Eden Trio is geformeerd in 2018 en bestaat uit jonge getalenteerde muzikanten: violiste Danielle Daoukayeva, celliste Alexis Bove en pianiste Anastasiia Kurilko.

Prijzen
Violiste Danielle Daoukayeva werd op 10-jarige toegelaten op het Haags Conservatorium en wint vanaf jonge leeftijd prijzen als de Grote kamermuziek Prijs en is winnares van onder andere finales van het Grachten Festival en het Prinses Christina Concours.
De Russische pianiste Anastasiia Kurilko is in 2018 afgestudeerd aan het Haags Conservatorium en won o.a. het Internationale Chopin Concours in Tomsk en het Internationale Klassieke Muziek Concours in Krasnovarks.
De Canadese cellist William Mcleish rondde in 2017 zijn Masteropleiding Kamermuziek af. Hij is o.a. verbonden aan het Babylon Quartet, het Hermitage Quartet en het Amsterdams Sinfonietta. Het programma van Klassiek op Zondag wordt samengesteld door dirigent Marco Bons.

Zondagsproeverij
Na afloop kun je aansluiten voor een klassieker van de kaart van Op Hodenpijl: de zondagsproeverij.

Datum: zondag 17 november. Tijd: 12.00 uur. Prijs: 16,50 euro. Inclusief lunch: 32 euro. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Meer berichten
 
CustomHtml_1